Muur en Interieurdecoratie Winkel Walldecor opent haar virtuele deuren.

,

Walldecor

Nieuwe Haagdijk 21E

4811 TC Breda

06 53 65 45 52

www.walldecor.nl

info@walldecor.nl

PERSBERICHT

28 februari 2011-02-28

Muur en Interieurdecoratie Winkel Walldecor opent haar virtuele deuren.

Oprichter en Eigenaar Martijn van der Heijden heeft onlangs zijn Webshop www.Walldecor.nl geopend. Voor zowel jong als oud, particulieren en bedrijven presenteert deze Online Decoratie Winkel een uitgebreide serie van oogverblindende zelfklevende stickers voor alle leeftijden en interieurstijlen. De webshop van Walldecor is zeer toegankelijk en de decoraties zijn uniek en betaalbaar.

Walldecor verkoop decoraties die in eigenbeheer worden vervaardigd en dus ook naar alle wensen aanpasbaar en te combineren zijn. De veelzijdige collectie word vervaardigd uit een van zeer hoge kwaliteit zelfklevende plastic folie die aangebracht kan worden op vrijwel iedere (gladde) ondergrond. De decoraties zijn standaard in 3 afmetingen leverbaar zodat er voor elk type ruimte een gapast formaat aanwezig is. Walldecor levert bij haar decoraties een handige en gebruiksvriendelijke handleiding hoe u de decoraties aan kunt brengen.

Initiatiefnemer en Eigenaar Martijn van der Heijden vertelt enthousiast: “Door hard werken en een bron van inspiratie kwam ik op het idee deze webshop op te starten. We zijn bij Walldecor niet “het wiel” opnieuw aan het uitvinden maar spelen sterk in op de bestaande markt, we zijn ervan overtuigd dat in deze branche nog een hoopruimte voor ontwikkeling te vinden is. We kunnen onze prijzen laag houden doordat we alles in eigenbeheer vervaardigen en (nog) geen fysieke winkel(s) hebben. De decoraties van Walldecor zijn oogverblindend mooi, in deze vorm nergens anders verkrijgbaar en al te koop voor €12,95. Muur- en Interieurdecoraties voor iedereen. Voel je thuis met Walldecor, dat is ons motto.”

Op de website www.walldecor.nl is de gehele collectie Muur- en Interieurdecoraties terug te vinden en zal constant in beweging blijven door nieuwe ontwikkelingen en trends. Deze collectie zal dus regelmatig aangevuld worden met nieuwe indrukwekkende decoraties. Wilt u meer te weten komen over Walldecor surf dan snel naar www.walldecor.nl en start vandaag nog met decoreren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*