Nieuw bij Albelli: foto op plexiglas

Vandaag introduceert fotoboekenleverancier Albelli een nieuw product: foto op plexiglas. Met deze uitbreiding voorziet Albelli in de toenemende behoefte van consumenten om hun mooiste foto’s in hoge kwaliteit aan de muur te hangen. Foto op plexiglas biedt museumkwaliteit voor in je eigen huis en heeft een uniek onzichtbaar ophangsysteem dat de foto niet beschadigt.

Foto op plexiglas
Met foto op plexiglas komen kleuren intenser en helderder over. Foto’s ogen op plexiglas haarscherp en krijgen een diepte-effect. Professionele fotografen en musea presenteren hun foto’s vaak op plexiglas. Albelli gebruikt enkel materialen van topkwaliteit. Foto op plexiglas heeft museumkwaliteit en is het meest hoogwaardige product in het assortiment van Albelli.

“We zijn enorm trots op dit product. Vooral omdat foto op plexiglas meerdere type gebruikers aanspreekt, behalve de consumtent ook de professional. De hoge kwaliteit maakt het erg aantrekkelijk voor kantoorruimtes of foto-exposities. Wij hebben er zelf al 3 aan de muur hangen hier op kantoor.”, aldus Frank van Run, sales en marketing director van Albelli.

Onderscheidende kwaliteit
Foto op plexiglas van Albelli verschilt op drie punten van andere aanbieders: 1. het ophangsysteem is onzichtbaar, 2. er worden geen gaten in de hoeken van de foto geboord, 3. het plexiglas bevat geen extra ‘tussenlagen’. Albelli levert binnen enkele dagen.

Waarom lancering plexiglas?
Consumenten krijgen meer behoefte om eigen foto’s in luxe uitvoering aan de muur te hangen. In toenemende is men zelf in staat foto’s van hoge kwaliteit te maken. Het gebruik van digitale camera’s, het handiger worden met fotobewerkingsprogramma’s als Photoshop en de grotere kennis van fotografie door online fotografietips, draagt hiertoe bij. Albelli springt met foto op plexiglas op deze actualteit in.

Over Albelli
Albelli is het consumentenmerk van Albumprinter. Albumprinter is een van de drie grootste Europese online fotoboekleveranciers. De eigen productiefaciliteit bevindt zich in Ypenburg, bij Den Haag. Albumprinter heeft ongeveer 130 werknemers. Begin 2007 heeft investeringsmaatschappij Van den Ende & Deitmers een substantieel belang genomen in Albumprinter. Met het merk Albelli richt Albumprinter zich rechtstreeks tot de consument.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*