Volkswagen leasen of lenen?

,

De aankoop van een bedrijfswagen is bij het starten of uitbreiden van een zaak of onderneming noodzakelijk. Heel vaak stellen ondernemers zich dezelfde vraag, lenen of leasen? Het is heel simpel: Kies voor de optie die het beste bij je past.

Het terug betalen in eigen tempo, de aanschaf maximaal afschrijven en liquide middelen ter beschikking stellen zijn enkele eisen die gesteld worden waneer een ondernemer een nieuwe bedrijfswagen wil aanschaffen.

Voordeel bij een lening voor een auto, de ondernemer bepaalt zelf het bedrag wat hij of zij wenst te lenen. Lenen biedt maximale flexibiliteit bij het terug betalen, je kunt er per maand of per drie maanden terug betalen, bovendien kan de aankoop voor 100% gefinancierd worden. Btw wordt niet meegefinancierd.

Voordeel bij leasen, btw hoeft niet voor gefinancierd te worden, rente bij financiële leasing is fiscaal aftrekbaar. Een ander belangrijk voordeel is afhankelijk van de keuze die men maakt aan het einde van het contract. Leasen is behalve een goed alternatief, heel vaak een betere oplossing voor de investering. Wilt u een Volkswagen leasen, Audi A6 lease, Audi A4 lease of Audi A3 lease, neem dan contact met Autopoule om een goede keuze te maken of bezoek de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*