Nieuwe relatiegeschenken voor het voorjaar

, ,

Nog even en dan is het weer lente! De dagen worden dus steeds langer en de zon schijnt al meer.., wist u dat het woord lengte afkomt van lang.
Dit jaar begint de astronomische lente overigens officeel op 21 maart, want dat is de eerste keer dat de nacht korter duurt dan de dag.
Deze periode, waarin mensen langzaam uit hun winterdip komen, is ideaal voor het promoten van uw bedrijf of product met behulp van relatiegeschenken.

USB stick met mini telefoonhouderRelatiegeschenken die slim inspelen op het weer (want helaas, het blijft Nederland) zijn hierbij ideaal. Een bedrukte zadelhoes is ideaal voor uw promotie, want fietsers zullen dit graag gebruiken en de plastic tas om hun zadel weer gewoon voor de boodschappen gaan gebruiken.

Een ander veelgebruikt relatiegeschenk blijft natuurlijk de balpen, want die komen altijd wel van pas op kantoor of thuis. Wees origineel en duurzaam en kies voor een ecologische balpen, die is vervaardigd van biokunststof. Van der Laar relatiegeschenken heeft op dit moment een actie waarbij u bij uw bestelling van deze pennen een solocharger, herenfiets, multimediaspeler of zelfs een LG 26′ Flatscreen kado kunt krijgen.

Daarnaast blijft ook de USB stick natuurlijk een populair relatiegeschenk in dit ICT tijdperk. Kijk ook eens naar deze handige USB stick met mini telefoonhouder. Deze erg kleine usb-stick kan handig bovendien gebruikt worden om de mobiele telefoon, zoals een iphone, op te leggen.

Al met al, genoeg kansen om dit voorjaar weer fris voor de dag te komen met nieuwe relatiegeschenken die uw klanten aan u kunnen binden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*