Vergelijk en bespaar op canvas, linnen en plexiglas foto’s tot wel 50% via canvascentraal.nl

, ,

Canvascentraal.nl lanceert haar nieuwe site waar prijzen van een foto op canvas, linnen of plexiglas worden vergeleken. Daarmee kunnen bezoekers flink besparen, soms tot wel 50%! Ook kunnen bezoekers ervaringen lezen en toevoegen en het bedrijf beoordelen op kwaliteit.  Voor meer informatie: http://www.canvascentraal.nl

De prijzen van canvas doeken zijn al jaren erg ondoorzichtig. Het is niet eenvoudig om alles 1op1 te vergelijken. Soms ben je verplicht eerst in te loggen of komen er later extra kosten voor verzending bij. Deze ondoorzichtigheid is de reden dat canvascentraal.nl is gestart met vergelijken hiervan.

Veel mensen weten niet dat er aanzienlijke prijsverschillen kunnen zitten tussen aanbieders. Onderzoek van canvascentraal.nl toont aan dat het verschil kan oplopen tot wel meer dan 50% tussen de goedkoopste en duurste aanbieder. Bij canvascentraal.nl zijn alle prijzen bekend en worden direct in de prijsvergelijker doorgerekend.

In de prijsvergelijker kunnen bezoekers het gewenste formaat intypen waarna direct alle aanbieders worden getoond inclusief prijzen, dikte en type en beoordeling.

Naast prijzen vergelijken kunnen bezoekers ervaringen en beoordelingen lezen en achterlaten. Canvascentraal.nl plaatst deze reacties en geeft ook bedrijven de mogelijkheid te reageren.

 Ook zijn er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen of kortingsacties waar canvascentraal.nl haar bezoekers van op de hoogte stelt. Niet alleen via de site, maar ook via social media als twitter en facebook.

De site houdt zicht niet alleen bezig met canvas en linnen. Zo worden er regelmatig nieuwe producten vergeleken en getest zoals plexiglas, fotoboeken of wenskaarten.

Kortom, ben je op zoek naar een eigen foto op canvas, linnen of plexiglas? Vergelijk dan eerst op canvascentraal.nl en bespaar veel geld!  

Link naar de website: http://www.canvascentraal.nl

Link direct naar de prijzen vergelijker: http://www.canvascentraal.nl/onderwerp/canvas-vergelijker/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*