WatchXL verkoopt special edition TW Steel

WatchXL heeft de nieuwe TW869 van TW Steel in haar assortiment opgenomen. Dit is een sprankelend model uit de Canteen style collectie van het Nederlandse merk. Het zal in een eerste oplage van 500 stuks exclusief leverbaar zijn in Nederland en Duitsland.

De Canteen style collectie is waar het DNA van TW Steel is ontstaan. Met dit nieuwe model laat TW Steel zien dat hier nog vele mogelijkheden zijn. De zwarte PVD coating van het horloge in combinatie met de unieke wijzerplaat met reliëf en de gele accenten, geeft een krachtige look. Daarnaast is de band aanzet, nu 24 mm, iets ruimer als normaal.

Natuurlijk beschikt de TW869 daarnaast over de specificaties die TW Steel zo kenmerken. Het heeft gehard mineraal glas, een Citizen Myota chrono uurwerk, datumvenster, tachymeter en een robuust zwart lederen band. Het horloge is tot 100 meter waterdicht (10 ATM).

Het horloge is leverbaar vanaf eind september en zal naar aanleiding van inschrijving uitgeleverd worden. U kunt dit horloge bestellen voor 329 euro bij onder andere www.watchxl.nl. WatchXL is officieel dealer in TW Steel horloges.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*