Wereldprimeur Nederlandse touroperator

PERSBERICHT – Woensdag 23 februari 2011

Wereldprimeur: “Geen ijsbeer – geld terug” garantie:

IJsbeer lokt steeds meer ecotoeristen richting noord.

De Nederlandse touroperator Inezia Tours, biedt als eerste ter wereld een “geen ijsbeer – geld terug” garantie aan haar klanten. Wordt er tijdens de cruise bij Spitsbergen geen ijsbeer gezien dan krijgt de klant het volledige cruisebedrag terug. Hiermee komt de droom van veel ecotoeristen om een ijsbeer in het wild te zien een stuk dichterbij. Het is namelijk mogelijk deze unieke ervaring mee te maken zonder financieel risico. Het ergste wat er kan gebeuren is een prachtige gratis cruise door de betoverende wereld van gletsjers, pakijs, poolvossen, rendieren en walrussen.

In het Noordpoolgebied leven nog ongeveer 20.000- 25.000 ijsberen in het wild. Het zien van dit ontzagwekkende en bedreigde dier in zijn natuurlijke omgeving is voor velen een onvergetelijke ervaring die de tijd even doet stilstaan en de meest uitgesproken natuurliefhebber doet verstommen.

– –

Noot voor de redactie:
Contactpersoon: Pieter van der Luit: 0634 – 111 917
Meer informatie: www.ineziatours/ijsberen

Foto’s van de website zijn voor berichtgeving in hoge resolute gratis verkrijgbaar.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*