Boeiende interculturele avond te Berchem (Antwerpen – België) op 11/03/2011

Studenten van het Lucerna College organiseren vernieuwend intercultureel evenement

 

Als laatstejaarsstudenten handel doen wij mee met de wedstrijd van Vlaamse Jonge Ondernemingen (VLAJO). Onze klas kreeg de opdracht een bedrijf op te richten met als doel een product of dienst te verkopen. Wij hebben ervoor gekozen om een intercultureel evenement te organiseren. Ons marktonderzoek heeft immers uitgewezen dat de Belgische bevolking geïnteresseerd is in vreemde culturen. Wij bieden hiertoe de kans, door een groots avondvullend programma aan te bieden met muziek, dans, kunst, … We willen graag de mooie zijde van onze cultuur in de verf zetten.

 

Onze show bevat o.a. Turkse volksdansen met traditionele culturele kleding, een culinaire show rond de Marokkaanse en Turkse keuken, Oosterse muziekinstrumenten en shows, henna- en ebrukunst, theater over bestaande vooroordelen en als klap op de vuurpijl een optreden van de bekende stand-up comedian Ramzi Zerqane bekend van Salaheddine live.

Wij zijn al sinds september hard aan het werken tijdens onze lessen verkoop om deze avond tot het hoogtepunt van ons jaar te maken. Onze show vindt plaats op 11 maart 2011 in zaal Rubens in Berchem tussen 19:00 en 23:00. Wij hopen van harte op uw aanwezigheid.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op onderstaande contactgegevens:

TEL: 0493/622.134

E-MAIL: cult-project@hotmail.com

SITE: http://www.cult-project.tk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*