Horlogeweblog scoort met bereikbare horloges

Weblog horlogenieuws.wordpress.com wordt steeds populairder. Tientallen tot honderden horlogeliefhebbers bezoeken de site dagelijks op zoek naar nieuws en informatie over bekende en minder bekende kwaliteitshorlogemerken.

Veel foto’s, af en toe een filmpje en relevante informatie. Dat zijn de kenmerken van horlogenieuws.wordpress.com. Niet alleen bekende merken als TW Steel, Festina en Hugo Boss krijgen aandacht, ook merken die in Nederland minder bekendheid genieten staan in de spotlights. Wat te denken van de prachtige horloges van Offshore Limited of het Italiaanse Extro.

Betaalbaar, daar draait het om op horlogenieuws.wordpress.com. Nieuws over horloges boven de duizend euro is er voldoende, maar voor de meeste mensen zijn die klokjes onbereikbaar. Dit weblog richt zich op de middenklasser die geïnteresseerd is in de horloges die hij daadwerkelijk kan veroorloven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*