Eigen troon met Koninginnedag zitzak

Berlijn, maart 2011. Eind volgende maand breekt in Nederland het oranje volksfeest Koninginnedag los. Vanuit designstad Berlijn moedigt webshop fashion4home de oranje sfeer aan met een speciale Koninginnedag zitzak. De kleurrijke zitzak is direct leverbaar en ideaal voor elk Oranjefeest binnen maar natuurlijk ook buiten. Overal je eigen troon bij fashion4home.

Multifunctioneel
De optredens op de Dam, de activiteiten in Thorn en Weert in het bijzijn van de koninklijke familie of juist in een rustig tulpenveld: op 30 april komt de Koninginnedag zitzak overal van pas. De veelzijdige zitzak is binnen en buiten te gebruiken dus een multifunctionele troon voor iedereen. Deze trendy bean bag heeft een 2-kleurig design: aan de ene zijde is de zitzakhoes oranje gekleurd en aan de andere zijde rood. De vulling zorgt ervoor dat het comfortabel zitten, hangen of liggen is. Door het in het oogspringende design is de Koninginnedag zitzak zelfs geschikt voor decoratie tijdens de vele Oranjefeesten.

De webwinkel fashion4home biedt met deze feestelijke actie diverse oranje design meubels en woonaccessoires aan. Kijk op www.fashion4home.nl/koninginnedag voor de oranje selectie van fashion4home.

Productdetails
De Koninginnedag zitzak bestaat uit een oranje-rode zitzakhoes van gemakkelijk te reinigen polyester. Dit materiaal is water- en vuilafstotend waardoor de bean bag binnen en buiten te gebruiken is. De vulling van de zitzak bestaat uit lichte polystyreen bolletjes van EPS  (geëxpandeerd polystyreen) die brandveilig zijn. De afmetingen zijn: hoogte 40 cm, breedte 160 cm en lengte 130 cm. De direct leverbare Koninginnedag zitzak is verkrijgbaar voor maar € 69,95. De speciale oranje actie geldt zolang de voorraad strekt.

Over fashion4home
De webshop fashion4home biedt exclusieve design meubels en moderne woonaccessoires waarbij online consumenten stijlvol en betaalbaar wooncomfort vinden. In Nederland is fashion4home actief maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten waardoor internationaal populaire producten worden aangeboden. Klanten kunnen zelf stemmen op ontwerpen van internationale top-ontwerpers en bepalen zo voor een deel wat er in de webshop opgenomen wordt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*