Fairflirt kent een sterke groei in 22 landen

Sinds begin maart biedt het casual dating platform Fairflirt haar diensten, namelijk het vinden van opwindende flirts en prikkelende ontmoetingen, aan in 22 landen op 3 continenten. De vraag is sindsdien overweldigend: dagelijks kan Fairflirt rekenen op zo’n 5000 aanmeldingen!
“Ook voor ons is dit boven verwachting”, aldus algemeen directeur Andreas Hoogendijk.
“Vorig jaar alleen al steeg het ledenaantal van 1 miljoen naar 2,5 miljoen. Indien deze positieve tendens zich blijft voortzetten, kunnen we op het einde van 2011 rekenen op minstens 4 miljoen leden bij Fairflirt”. In Nederland is Fairflirt al sinds februari 2009 actief, en heeft op dit moment ongeveer 80.000 leden. Op deze manier is het heel eenvoudig in de eigen regio een partner te vinden.

Het succes van Fairflirt is te danken aan de professionaliteit van de beheerders en de kwaliteitsgarantie: elk nieuw profiel wordt door de medewerkers gecontroleerd, zodat enkel 100% echte profielen op Fairflirt te vinden zijn. Ook het hoge aantal vrouwelijke profielen, namelijk 42%, draagt ongetwijfeld bij tot het succes. Deze gebalanceerde proportie zorgt ervoor dat zowel mannen en vrouwen zich comfortabel voelen bij Fairflirt.

Het echte geheim achter het succes van dit casual dating platform, zit hem in de duidelijke voorwaarden waarvoor Fairflirt bekend is. Bij registratie wordt aan elk lid gevraagd of hij/zij single is. Andere platformen vragen enkel naar het feit of een lid getrouwd is en in andere gevallen wordt de vraag naar de huidige relatiestatus gewoon achterwege gelaten. Dit kan leiden tot ontgoochelingen, zeker als blijkt dat een flirt reeds een vaste relatie heeft. Bij Fairflirt daaraan tegen, is er duidelijkheid omtrent de relatiestatus van de leden. Zo bestaat er geen twijfel of een lid single is of gewoon op zoek is naar een kortstondige flirt, een avontuurtje of een slippertje. Daarnaast maakt de brede waaier aan mogelijke relatievormen, seksuele voorkeuren en algemene interesses het gemakkelijker de juiste partner te vinden.