Hetisjouwgeld.nl daagt banken uit met een vernieuwende budgetsite!!

Eindelijk is er een budgetsite die alle ingewikkelde en arbeidsintensieve budgetprogramma’s van banken doet vergeten!

Eindelijk is er een online budgetprogramma waarmee iedereen kan werken. Importeren, downloaden, installeren of koppelen van bestanden aan bankrekeningen is verleden tijd.

Thorn 2011-03-18 – Vandaag is officieel de site www.hetisjouwgeld.nl vrijgegeven. Hetisjoúwgeld.nl is er voor particulieren, scholieren, studenten, ouderen en ondernemers die de eigen financiën serieus nemen. Voor deze groep stelt Hetisjoúwgeld.nl een online financieel overzicht ter beschikking waarop men zich kan abonneren en waarmee abonnees de eigen financiën op een veilige manier inzichtelijk kunnen maken. Dit voorkomt problemen, biedt rust en zekerheid, werkt preventief én is vooral heel handig.

Kracht
De kracht van www.hetisjouwgeld.nl is dat deze dienst onafhankelijk, voor iedereen toegankelijk, overzichtelijk maar vooral betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk is. Het financiële overzicht geeft de gebruiker een reëel beeld van de balans tussen de inkomsten en uitgaven en de (be)spaarpotentie. Gebruikers kunnen zelf categorieën aanmaken en deze verder specificeren met kosten of inkomsten binnen deze categorie. Uiteindelijk resulteert het overzicht in een perfecte weergave van de inkomsten, vaste uitgaven, noodzakelijke reserveringen, gewenste reserveringen, noodzakelijke uitgaven per week én de spaarpotentie per maand.
Middels het zéér gebruikersvriendelijke Online Financieel Overzicht worden 7 belangrijke zaken inzichtelijk gemaakt:

1. overzicht van de vaste en variabele uitgaven én inkomsten per categorie
2. de balans tussen de inkomsten en uitgaven
3. netto besteedbaar weekbedrag
4. spaarpotentie
5. handige weergave van polis- en abonnementnummers
6. opzegtermijnen voor verzekeringen en abonnementen (incl. digitale opzegherinnering)
7. mooie grafische weergave van de inkomsten & uitgaven per categorie

Bovendien krijgt de abonnee:
– elke maand een gratis Nieuwsbrief met échte (be)spaartips.
– het handige en uitgebreide gratis Online Inboedel Overzicht. Hiermee registreert men per categorie alles wat men aan waarde heeft, de registratienummers, aankoopdatum, aankoopbedrag, garantieperiode enz.

Motto
Ons motto: “Het is joúw geld”. Een goed financieel inzicht voorkomt dat men de riem strakker moeten aantrekken. Veel onnodige financiële verplichtingen of uitgaven zijn namelijk direct of op korte termijn terug te draaien. Daarnaast kan men zelf ook veel doen om besparingen te realiseren. www.hetisjouwgeld.nl biedt hierbij een helpende hand. Via een eenvoudige aanmeldprocedure wordt men abonnee en krijgt men de beschikking over een persoonlijk Online Financieel Overzicht. Het programma is zo ontwikkeld dat iedereen het kan invullen. Op een beveiligd deel van de site is het overzicht alleen voor de abonnee toegankelijk. Via de nieuwsbrief krijgt men elke maand bruikbare en nuttige tips over hoe men tientallen tot wel honderden euro’s kan besparen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*