iLogix organiseert Cloud Storage lunch and learn sessie

iLogix NederlandUtrecht, 07 maart 2011 – iLogix Nederland B.V., specialist op gebied van datamanagement en virtualisatie, kondigt vandaag aan donderdag 24 maart 2011 samen met Hitachi Data Systems een informatieve lunch and learn sessie te organiseren. De derde van een reeks exclusieve lunch and learn sessies. Deze zal in het teken staan van Cloud Storage oplossingen”.

Steeds meer organisaties zijn opzoek naar een manier om veilig en kosteneffectief de extreme datagroei op te vangen. Dit onder druk van gelijkblijvend of krimpende IT budgetten. Een van de meest geschikte oplossingen voor het kosteneffectief opslaan van data is “Cloud Storage”. Cloud Storage is een hot topic en niet meer weg te denken uit de hedendaagse visie over hoe het ICT landschap er op termijn gaat uitzien. Tijdens deze interactieve lunch and learn sessie van iLogix en Hitachi Data Systems krijgen deelnemers antwoord op zowel de technische als praktische vragen over Cloud Storage.

Internationale sprekers zullen tijdens deze lunch and learn sessie hun kennis en ervaring delen. Zo zal Vincent Franceschini, CTO bij Hitachi Data Systems ingaan op de visie van Cloud Storage. Verder zullen de internationale specialisten ingaan op kernvragen zoals: op welke manier is Cloud Storage toepasbaar binnen organisaties? en op welke manier kunt u de extreme groei van ongestructureerde data intelligent opvangen?

Jonathan Preston, Business Development Manager File & Content Services EMEA van HDS zal uitgebreid ingaan op de onlangs geïntroduceerde Hitachi Data Ingestor (HDI) oplossingen. De Hitachi Data Ingestor oplossingen vereenvoudigen de adoptie van Cloud Storage. Dit door gebruikers en applicaties lokaal opslag via NFS of CIFS aan te bieden. Deze nieuwe oplossing kan worden geïnstalleerd op kantoorlocaties en wordt verbonden met een centraal Cloud Storage platform. Hierdoor worden nieuwe mogelijkheden voor bedrijven met meerdere locaties en service providers geboden.

De lunch and learn sessies van iLogix vinden elke maand plaats in Restaurant Slangevegt te Breukelen. Per lunch sessie is er ruimte voor maximaal 15 personen. Geïnteresseerden voor deze sessie kunnen meer informatie vinden en zich tevens inschrijven op: http://www.lunchandlearn.nl/cloud/

Over iLogix Nederland B.V. :

iLogix Nederland B.V. levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. iLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft iLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan iLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van iLogix is gevestigd in Utrecht. 
Voor meer informatie bezoek: http://www.ilogix.nl/

Over Hitachi Data Systems :


Hitachi Data Systems is wereldwijd leverancier van storage-oplossingen en dochterbedrijf van Hitachi Ltd (NYSE: HIT). Het bedrijf ontwikkelt storage producten met de prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid om risico’s van klanten te verlagen en ROI te maximaliseren. Door vanuit de filosofie van Service Oriented Storage de nadruk te leggen op het klantperspectief en daarbij de beste hardware, software en services te leveren, komt HDS tegemoet aan de behoeften van zijn klanten. HDS telt 2.900 medewerkers en doet zowel direct als via het partnerkanaal zaken met bedrijven en instellingen in meer dan 170 landen. Bijna 60 procent van de Fortune 100 bedrijven is klant van HDS.
Voor meer informatie: http://www.hds.com/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*