iPad 2 verdient nieuwe accessoires

De veelbesproken iPad 2 is onderweg naar winkels in Europa en verdient natuurlijk de juiste bescherming. Een nieuwe, gepatenteerde etui van Targus houdt het lievelingsspeeltje vrij van krassen maar werkt tevens als een schermhouder waarin de iPad horizontaal of verticaal rechtop kan staan, zodat men met de handen vrij het scherm kan bekijken. Deze etui maakt deel uit van een nieuwe serie iPad 2 accessoires van Targus waarin voor iedere smaak iets te vinden is.

Alleen al in 2010 werden er wereldwijd 15 miljoen iPads verkocht en naar verwachting zal deze populariteit nog verder toenemen met de introductie van het nieuwe model die sneller, lichter en dunner is. Met dit nieuwe formaat is de iPad 2 nog makkelijker mee te nemen en Targus heeft nu als eerste een serie etuis ontwikkeld die speciaal bestemd zijn voor het beschermen en vervoeren van het apparaat. Het slimme van deze etuis zit hem erin, dat de iPad gebruikt kan worden terwijl hij in de etui zit, zodat hij altijd beschermd wordt maar tegelijk makkelijk bereikbaar blijft.

iPad horizontaal of verticaal
De nieuwe 360° Rotating Stand & Case is een combinatie van opbergetui en schermhouder. Dankzij het unieke, gepatenteerde rotatiemechanisme aan de achterzijde, kan de iPad zowel horizontaal als verticaal neergezet worden terwijl hij in de etui zit, voor een optimale kijk op het scherm. De iPad kan tevens in drie verschillende standen worden gezet zodat het scherm aan de zichthoek kan worden aangepast.

Aan de binnenzijde is de etui gevoerd met een zacht, suèdeachtig materiaal dat tegen krassen beschermt. De hardere buitenlaag beschermt het apparaat tegen beschadigingen en de etui is aan de buitenzijde bekleed met leder van een prachtige kwaliteit.

Lichtgewicht etuis voor iedere smaak
De serie omvat ook nog drie iPad 2-etuis die voldoen aan verschillende eisen m.b.t. materiaal, functionaliteit en prijs. Voor wie een goede, voordelige oplossing zoekt, is er een dunne, transparante `skin’ verkrijgbaar die de achterzijde van de iPad beschermt tegen krassen en die een stoere uitstraling geeft.
Als men naast bescherming ook een etui wenst die als houder gebruikt kan worden, heeft Targus twee modellen die optimale bescherming bieden en waarmee het scherm bekeken kan worden met de handen vrij. De etuis zijn verkrijgbaar in een slijtvast nieuw nylonmateriaal of in hard shell.

De nieuwe Targus 360° Rotating Stand & Case for iPad® 2 (THZ045EU) kost 49,99 euro incl. BTW.
De andere etuis kosten € 14,99 (THZ046EU) en € 34,90 (THZ044EU).
De etuis zijn vanaf april in de winkel verkrijgbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*