La Ligna opent vernieuwde webshop

Op dinsdag 1 maart 2011 opende La Ligna damesmode haar vernieuwde webshop. Via www.laligna.nl biedt de damesmodeketen haar klanten nu ook de mogelijkheid om online te winkelen; 24 uur per dag, 7 dagen per week. De webshop is op moderne, gebruiksvriendelijke wijze vormgegeven en overzichtelijk ingedeeld om aan de wensen van de consument tegemoet te komen.

Bestellen

La Ligna verkoopt via de webshop een groot deel van haar assortiment aan damesmode. Er wordt gebruik gemaakt van gedetailleerde fotoweergaven van de kleding en duidelijke productomschrijvingen om in de informatiebehoefte van de klant te voorzien. Klanten kunnen kiezen voor gemak en de bestelling thuis laten bezorgen, maar de kleding kan tevens kosteloos worden opgehaald in een filiaal van de damesmodeketen. Ook het retourneren van de kleding is mogelijk in een van de 42 winkels van La Ligna. Op deze manier hoopt La Ligna het online winkelen voor haar klanten laagdrempelig en aantrekkelijk te maken.

La Ligna damesmode

La Ligna B.V. is een landelijke retailorganisatie, die zich richt op de verkoop van klassiek-sportieve damesmode. La Ligna bestaat al meer dan 25 jaar en heeft zich van het begin af aan toegelegd op exclusieve, chique damesmode en accessoires met een kleurrijk, eigen gezicht. La Ligna is met haar 42 winkels en ruim 250 medewerkers een vooraanstaande speler binnen de Nederlandse damesmodebranche en begeeft zich in het hoogste segment.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*