oh oh Tirol aflevering 3

Vanavond om 21.30 is op RTL 5 alweer aflevering 3 van oh oh Tirol te zien. In oh oh Tirol aflevering 1 zagen we hoe de vakantiegangers aankwamen in hun luxe chalet in Tirol. De jongens kwamen als eerste aan, maar er zat al een mysterieuze dame in het huis die zichzelf Tijgertje noemt. Tatjana Liefhebber, beter bekend als Tijgertje, is het nieuwe castlid van Oh Oh Tirol! De mannen zagen haar wel zitten want ze had twee pluspunten (neptieten)! Vincent ‘sniperde’ meteen op z’n doel af en belandde na een avondje stappen uiteindelijk in bed met Tijgertje. Ondertussen kwamen de dames aan in Oostenrijk, en Little Princess zag ze samen in bed liggen. In Oh Oh Tirol Aflevering 2 was Tijgertje in bed met Jokertje, een Ugg op het ijs, paaldansende Barbie en een boze Matsoe Matsoe! Het was weer een heftige aflevering deze week! Het begon allemaal toen de meiden eindelijk aankwamen in Tirol. Maar Roos zag door het raam Sniper in bed liggen met Tijgertje! De rapen waren gelijk gaar. Uiteindelijk bleek het wel mee te vallen en was het Jokertje die heeft geslapen naast de nieuweling. Maar het was nog niet gedaan met Snipertje, iemand had namelijk een van zijn Uggs op het ijs gegooid! Zijn vriendin Little Princess was zo dapper om in het water te springen en de Ugg te redden. Ook was het tijd voor de eerste skiles van de Hagenezen! Echter waren Barbie en Tijgertje zo lam van de drank dat er weinig meer terecht kwam van skiën. Daarna was het uiteraard tijd voor de apres-ski, waarbij Barbie en Tijgertje zelfs gingen paaldansen in Der Tiroler! Matsoe Matsoe was echter iets minder blij met nieuwkomer Tatjana. Ben jij benieuwd wat er in aflevering 3 gaat gebeuren? Kijk dan vanavond RTL of morgen de uitzending gemist op onze website waar alle oh oh tirol afleveringen online staan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*