Gourmet tomatensoep: Nieuw in het assortiment van Herbalife

,

Nieuw in het assortiment van herbalife is de gourmet tomatensoep, deze soep is hartig van smaak, warm en voedzaam. Soep is een perfect tussendoortje voor mensen die willen afvallen of afslanken. Deze soep bevat acht keer meer proteïnen als een gewone tomatensoep en veel minder calorieën. De vezels en proteïnen zorgen voor een verzadigd gevoel, zonder extra calorieën. Gewone tussendoortjes, maaltijden en snacks bevatten meestal heel veel calorieën.

Deze tomatensoep is zeer geschikt voor ieder moment van de dag om als tussendoortje te gebruiken en zeer gemakkelijk en snel klaar te maken. De tomatensoep is verrijkt met natuurlijke stoffen uit de tomaat, daarnaast voegen de kruiden oregano en basilicum een mediterrane smaak toe aan de soep. De gourmet tomatensoep is ook geschikt voor vegetariërs.

Mensen die herbalife producten willen bestellen, kunnen veilig online met iDeal of een andere betaalmethode afrekenen. De levering van bestelde producten geschiedt binnen 24 uur. Raadpleeg de website voor meer info over Herbalife diëten, producten of vragen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*