Online shoppen met heel veel korting tijdens de Ultimate Online Shopping Night op 4 maart

Op vrijdagavond 4 maart vindt alweer de tweede Ultimate Online Shopping Night plaats. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers van www.ultimatewebshops.nl profiteren van de leukste acties, kortingen en aanbiedingen van geselecteerde webwinkels. Alle deelnemende webshops hebben speciaal voor dit evenement leuke acties en aanbiedingen, die geldig zijn van 18:00 tot 24:00 uur.

De Ultimate Online Shopping Night wordt elke eerste vrijdag van de maand georganiseerd door UltimateWebshops.nl, een platform dat als doel heeft hippe, bijzondere en unieke webwinkels onder de aandacht te brengen bij online shoppers. De website biedt een overzicht van uiteenlopende webwinkels, aanbiedingen en winacties, en geeft webwinkeliers diverse mogelijkheden om hun webshop te promoten.
Deelnemende webshops en hun acties zijn te vinden op www.ultimatewebshops.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*