Opnieuw gelanceerd; verandervanprovider.nl

Vanaf vandaag is de nieuwe, verbeterde, versie van verandervanprovider.nl online. De site is sinds 2009 online en heeft nu een enorme upgrade ondergaan. Op verandervanprovider.nl kunnen alle Nederlandse internet-, telefonie- en televisieproviders gemakkelijk met elkaar vergeleken worden. Natuurlijk kunt u direct bestellen en/of overstappen.

De nieuwe website moet het vergelijken van abonnementen en het overstapproces meer gaan benadrukken. Het overstappen naar een nieuwe provider zal naar verwachting de komende jaren alleen maar meer benut gaan worden door de consument. Overstappen loont namelijk. Keer op keer blijkt uit ieder onderzoek (Consumentenbond, Kassa en vele onafhankelijke vergelijkers) dat de consument honderden euro’s kan besparen door alleen maar over te stappen naar een andere provider.

Prijzen en specificaties verschillen per provider. Hoewel de kerndienst van de providers erg op elkaar lijkt (zie bieden allemaal internet, telefonie en/of digitale tv), kan de prijs, aantal zenders, downloadsnelheid en meegeleverde hardware enorm verschillen om maar een paar voorbeelden te noemen. Hierdoor wordt vergelijken interessant en loont het in veel gevallen om over te stappen.

Vooral de zogenaamde ‘alles-in-1 pakketten’ zijn het waard te vergelijken. Zo is het prijsverschil tussen het goedkoopste en duurste alles-in-1 pakket ruim 500 euro op jaarbasis. Op dit moment biedt Scarlet met Scarlet Family het goedkoopste totaalpakket.

Op verandervanprovider.nl communiceren we prijzen zo duidelijk mogelijk door. Door behalve ‘prijs per maand’ en ‘eenmalige kosten’ (aansluit-, verzend- en overige kosten) ook de totale kosten per jaar te tonen, denken we de consument een eerlijk en duidelijk beeld te schetsen van de kostenstructuur van de pakketten. Zo kan goed vergeleken worden. ”

De website maakt onderdeel uit van het portfolio van netnotion.nl b.v. en werd ontwikkeld in samenwerking met Blueberry nieuwe media. verandervanprovider.nl is partner/reseller van KPN, Tele2, XS4ALL, Ziggo, Telfort, Scarlet, UPC, Online, CanalDigitaal en Concepts ICT. Uiteraard is verandervanprovider.nl aangesloten bij Qshops en beschikt de website over een uitstekende klantenservice.

Over netnotion.nl;
netnotion.nl richt zich volledig op internet. Het bedrijf is actief in online marketing en e-commerce projecten. Andere projecten van netnotion.nl zijn verandervanenergie.nl en verandervanverzekering.nl.

—————————————————————————————————————–
Noot; Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hubert Mooren; 010-7144080 of info@netnotion.nl. Meer informatie over netnotion.nl en de e-commerce projecten vindt u op www.netnotion.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*