Pak de oorzaak van uw klachten zelf aan met de MIR-methode

Wanneer u merkt dat het smeren van cremes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van uw klachten aan te pakken.

Mireille Mettes geeft op 1 april 2011 in Alphen aan den Rijn een lezing over de MIR-methode. De MIR-methode is een zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijk klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De methode zorgt ervoor dat het zelfhelende vermogen van uw lichaam weer wordt geactiveerd. U kunt deze eenvoudige en effectieve methode zelf uitvoeren. Mireille Mettes vertelt over de achtergrond van deze methode en hoe u de methode het beste zelf kunt toepassen.

Bevrijd uzelf met deze zelfhelingsmethode en kom naar deze informatieve en inspirerende lezing. Datum: 1 april 2011, Locatie: Centrum UMAI in Alphen aan den Rijn, Tijd: 20.00 uur, Entree: 20 euro (incl. koffie/thee). Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*