Sketch Financial Advisory biedt advies bij het creëren van waarde aan

, ,

Sketch Financial Advisory Bv biedt bedrijven advies bij het creëren van waarde aan. Veel bedrijven werken volgens een “business as usual” scenario. Het “full potential” scenario wordt vaak niet gehandhaafd. Veel waarde gaat hierdoor verloren.

Voor wie?
Er zijn tal van situaties denkbaar waarbij advies bij het creëren van waarde nodig is. Vaak gaat het om operationele en of financiële strategievraagstukken. Bijvoorbeeld welke investering het meeste waarde oplevert, of het werkkapitaalmanagement het meest optimaal verloopt en of een desinvestering van bijvoorbeeld een bedrijfsunit een hogere netto contante waarde oplevert dan de bedrijfsunit aanhouden.

Aanpak:
Op basis van de huidige strategie wordt een “business as usual” scenario ontwikkeld. Dit is het scenario zonder tussenkomst van Sketch Financial Advisory. Naast het “business as usual” scenario wordt vervolgens een scenario ontwikkeld waarbij alles uit de kast wordt gehaald om een maximale waardecreatie binnen een bepaalde periode te behalen. Sketch Financial Advisory noemt dit het “full potential” scenario. Sketch Financial Advisory adviseert bedrijven het “full potential” scenario te behalen.

Vergoeding:
Sketch Financial Advisory laat zich betalen op basis van behaalde resultaten*. Na het behalen van vooraf afgesproken mijlpalen rekenen wij een percentage van de behaalde waarde boven het “business as usual” scenario. Zo bekeken kost onze dienstverlening u qua saldo niets. Er wordt enkel gefactureerd op basis van anders niet behaalde waarde.

* Sketch Financial Advisory biedt deze service enkel onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.

Diensten Sketch Financial Advisory
Sketch Financial Advisory biedt 3 diensten aan:

  1. Advies bij het creëren van waarde
  2.  

  3. Bedrijfswaardering
  4.  

  5. Schrijven van waarderingsrapporten
  6.  

 

Over Sketch Financial AdvisoryBV
Sketch Financial Advisory BV helpt bedrijven waarde te creëren. Sketch Financial Advisory Bv is een dochteronderneming van Sketch Capital Bv.

 

Over Sketch Capital ® BV
Sketch Capital BV is opgericht in 2008. Ons primaire doel is het creëren van waarde. Wij doen dit via eigen ondernemingen, het kopen van bedrijven (of bedrijfsonderdelen) uit faillissement, het nemen van belangen in (in zwaar weer verkerende) bedrijven en beleggingen op de beurs. Alles wat wij doen uit zich in het creëren van waarde.

Noot voor de redactie:

Dit bericht staat ook online op: http://www.sketchfinancialadvisory.com/sketch-financial-advisory-biedt-advies-bij-het-creëren-van-waarde-aan.html

Relevante links:

http://www.sketchfinancialadvisory.com

http://www.sketchfinancialadvisory.com/advies-bij-het-creëren-van-waarde.html

http://www.sketchcapital.com

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sketch Financial Advisory ™ B.v

Tel: 076-5875546

Fax: 076-5216920

E-mail: contact@sketchfinancialadvisory.com

Web: http://www.sketchfinancialadvisory.com