SkiHorizon geeft haar appartementen voor 1 euro weg!

Actie 1 euro = 1 appartement van SkiHorizon is weer terug dit jaar en belooft een skivakantie tegen lage prijzen voor alle sneeuwliefhebbers!

Wintersportspecialist SkiHorizon geeft voor het 3e achtereenvolgende jaar wintersport accommodaties weg voor 1 euro! Op 16 maart aanstaande om 13:00 uur verstuurt SkiHorizon een Alert Mail naar alle mensen die zich hebben ingeschreven via de actiesite. In deze Alert Mail vinden de deelnemers van de actie een reserveringslink waarmee men direct een accommodatie voor 1 euro kan reserveren. In totaal geeft SkiHorizon 40 appartementen weg; 20 appartementen in Saint Sorlin d’Arves met vertrek op 2 april en 20 appartementen in Risoul met vertrek op 16 april.

Ga daarom snel naar de actie site : http://www2.skihorizon.nl/du/wintersport/op-wintersport-voor-1-euro.asp en schrijf u eenvoudigweg in door naam en e-mailadres achter te laten. De eerste 40 klanten die op 16 maart om 13:00 uur een appartement via de reserveringslink reserveren, krijgen deze accommodatie voor slechts 1 euro!

Dankzij de actie 1 euro = 1 appartement van SkiHorizon kan iedereen op skivakantie!

Bezoek http://www.skihorizon.nl om van de beste aabiedingen te profiteren en lees de wintersportgids voor de beste informatie en inspiratie voor wintersport in Europa!

Bekijk onze website voor de scherpste aanbiedingen en het beste advies voor uw wintersport. Lees ook de leuke artikelen in de Wintersport Gids.

SkiHorizon Skivakantie gids wordt continu ge-update met het laatste nieuws over bijvoorbeeld skimateriaal, accommodaties en andere informatie. Blijf op de hoogte via:

Facebook: http://www.facebook.com/skihorizon.nl
Twitter: http://twitter.com/skihorizon_nl
Hyves: http://skihorizon.hyves.nl/

–       Einde bericht-

Wilt u de artikelen of foto’s in deze Skivakantie gids gebruiken? Neem dan contact op met:

Rob Smeets: Rob.Smeets@travelhorizon.com / Tel nr. 043 408 6317

DE TRAVELHORIZON GROEP
Randwycksingel 35
6229 EG Maastricht

Over SkiHorizon

SkiHorizon is onderdeel van de Travel Horizon Group en heeft meer dan 10 jaar ervaring met ski-gerelateerde vakanties.

Als de Europese leider voor wintersport vakanties, is SkiHorizon in staat om een enorm scala aan bergvakantie opties te bieden in meer dan 300 Franse, Italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse skigebieden.

Over de TravelHorizon Groep

TravelHorizon is een internationale reisorganisatie actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Nederland. TRAVELHORIZON GROUP, Europese N°1 in bergvakanties. Bestaande uit de volgende merken; SkiHorizon, Totem, Halloween, SnowRental, Sportura or ChaletTravel. De groep is door heel Europa aanwezig, met hoofdkantoren in Nederland en Frankrijk.

De groep is ontworpen om expert informatie te geven, grootste en beste keuze aan skivakanties qua geografie, type accommodatie, beschikbaarheid en extra services.

TravelHorizon bestaat uit de volgende bedrijven: www.skihorizon.com, www.sportura.com, www.halloween.be, www.totemvoyages.com, www.chalettravel.nl, www.spahorizon.com, www.net4ski.com, www.net4sea.com and www.travelhorizon.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*