Tijdloos genieten van beauty weekend

Beautyfarm Elvenhoeve is een typisch kleinschalige beautyfarm waar men van hoogwaardige wellness- en beautybehandelingen kan genieten. Tijdloos genieten staat centraal tijdens een beauty weekend vol met massages, sauna’s, beautybehandelingen, hammam in combinatie met lekker eten en overnachtingen.

Op de beauty en spa afdeling verzorgt de gediplomeerde schoonheidsspecialist Gouda, verschillende massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Tijdens een beautyweekend zijn de hammam en shiatsu gelaatsmassage van massage Gouda een absolute aanrader. De meeste dagarrangementen zijn inclusief hapjes en drankjes, lunch en gebruik van slipper, badjas en handdoekjes.

Elvenhoeve is gelegen op een bijzondere locatie in het polderlandschap. Vanuit de lounge, het terras en de massage- en behandelruimtes heeft men een zicht over het prachtige landschap. Nieuw bij Elvenhoeve is de Healthspa, zo een behandeling verlicht spier, pijn- huidklachten. Zin in een weekend of dagje ontspannen bij Elvenhoeve, reserveer tijdig. Voor meer info over reserveringen, de healthspa of andere behandelingen en massages, raadpleeg dan de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*