Unity Cosmetics breidt haar make-up collectie uit met oogpotloden en concealers

Veghel, 25 maart 2011

Unity Cosmetics is een Nederlands make-up merk met een complete lijn hypoallergene minerale make up producten. De producten bevatten geen parabenen en geen parfum, en zijn daardoor ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Alle make up producten zijn ontwikkeld binnen de Europese Unie, voldoen aan alle wetgeving, en uiteraard zijn de producten dierproefvrij. Unity Cosmetics: hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vanaf maart heeft Unity Cosmetics ook hypoallergene minerale oogpotloden en hypoallergene minerale concealers in haar collectie, voor de toegankelijke prijs van respectievelijk 7,50 euro en 8,50 euro. De oogpotloodjes zijn ook in een pakket verkrijgbaar: als je alle vijf de kleuren koopt, betaal je slechts 30 euro. En als je een concealerpotlood koopt, dan krijg je voor slechts 2,50 extra er een mooie puntenslijper bij waar zowel het oogpotlood als het concealerpotlood mee kan worden geslepen!

En als speciale kennismaking met ons topproduct, Make-up Primer, kun je nu bij je bestelling een gratis proefje van deze Primer meebestellen. De Primer zorgt ervoor dat je make-up de hele dag goed blijft zitten, en geeft daarnaast een zijdezacht gevoel aan de huid.

Kijken dus, op www.unitycosmetics.com voor meer informatie en alle producten en aanbiedingen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*