VICE lanceert vandaag Noisey.com

Een nieuw online muziekplatform waar bezoekers altijd vooraan staan bij de beste opkomende bands ter wereld.
Met video’s uit meer dan tien landen krijgen bezoekers van noisey.com ongelimiteerde toegang tot opkomende bands en lokale muziek scenes van over de hele wereld.

Vandaag wordt noisey.com gelanceerd, een nieuw online platform voor het ontdekken van muziek. Noisey profileert de meest getalenteerde bands en lokale muziek scenes van over de hele wereld en biedt zo, aan de hand van originele video content, een ongekende toegang tot het bandleven op het podium en daarachter. 

VICE reist kriskras de wereld rond om de meest fascinerende en fantastische opkomende muzikanten en muziek scenes van deze aardbol te vinden. In deze zoektocht krijgen ze hulp van Dell™  en Intel® Corporation, die deze innovatieve gebruikerservaring mogelijk hebben gemaakt. De website zal dagelijks verse content brengen en bij de lancering zijn er al meer dan 40 afleveringen te bekijken. Elke aflevering bevat vijf onderdelen, en opent met een korte documentaire waarin de band en de lokale muziek scene geïntroduceerd worden. Daarop volgen vier extra delen die bestaan uit onafgebroken optredens. Bij de lancering zijn er al onder andere afleveringen te zien over The Vaccines (GB), Das Racist (VS), The Shoes (FR), Modern Pets (DU), Duddi Wallace (SP), Hotel Mexico (JP) en Frittenbude (DU).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*