Armani horloges: tijdloos, elegant en betaalbaar

Armani AR0658

Armani AR0658

Armani, een haast mythische naam binnen en buiten de modewereld. Naast tijdloze elegante kleding, ontwerpt het Italiaanse merk onder andere ook cosmetica, parfums, juwelen, zonnebrillen en horloges. Een Armani horloge geeft net de finishing touch aan jouw voorkomen. En dat hoeft helemaal niet zo prijzig te zijn.

De horloges van Emporio Armani combineren stijl met sportiviteit. Goede voorbeelden daarvan zijn de Armani AR0658 en de Armani AR0552. De AR0658 is een volledig zwart, veertig millimeter groot herenhorloge. De kast van het horloge is slechts tien millimeter dik. Het stijlvolle quartz horloge beschikt over een chronograaf, datumweergave en 24uurs wijzerplaat. Ook heeft het lichtgevende wijzers en is het tot 50 meter (5 ATM) waterdicht. Natuurlijk heeft de bekende Armani adelaar een prominente plek gekregen op de zwarte wijzerplaat.

Armani AR0552

Armani AR0552

Daar waar bij de AR0658 duidelijk voor stijl boven sportiviteit is gekozen, is dat bij de Armani AR0552 juist andersom. Het 48 millimeter grote horloge straalt pure passie voor sport uit, dankzij de stoere stalen band in combinatie met een oranje lunette en zwarte wijzerplaat. Het quartz horloge beschikt over een chronograaf en datumweergave en is waterdicht tot 50 meter (5 ATM). Bovendien lichten de wijzers en uurmarkeringen op in het donker.

De AR0658 is al verkrijgbaar voor 259 euro en de AR0552 voor 229 euro bij online horlogewinkel WatchXL, www.watchxl.nl. Kijk voor meer nieuws over horloges op www.horlogenieuws.wordpress.com.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*