Bedrijfsuitje verbetert onderling contact personeel

Uit een onderzoek blijkt dat het personeel weinig zin heeft in een bedrijfsuitje. Wanneer er bedrijfsuitjes worden georganiseerd en bekend gemaakt, klaagt ongeveer meer dan de helft over het initiatief. Overigens wordt er tijdens het uitstapje zelf heel weinig geklaagd en is het personeel best tevreden over het initiatief.

Ongeveer 12% klaagt nog na afloop van een personeelsuitstapje, dat wil zeggen dat het grootste deel het uitstapje wel leuk vond. Een bedrijfsuitje organiseren dat iedereen leuk vindt is moeilijk. Het mee laten beslissen of denken door het personeel over het uitje, kan wel een handje helpen. Meestal zijn bedrijven opzoek naar uitjes die het onderlinge contact tussen werknemers kan verbeteren. Dan is een bedrijfsuitje bij de valkenier zeker een aanrader. Hier kan het personeel een roofvogeldemonstratie meemaken en kennis maken met de valkerij ambacht zoals honderden jaren geleden.

Tijdens de economische crisis hadden sommige bedrijven minder financiële middelen voor personeelsuitjes. Nu de crisis voorbij is zijn bedrijven weer opzoek naar bijzondere en creatieve workshops of sportieve evenementen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*