Bedrijventerreinen uit Ommen ontvangen Keurmerk Veilig Ondernemen

De bedrijventerreinen De Strangen en Alteveer in Ommen hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor bedrijventerreinen behaald.

Tijdens de voorjaarsledenvergadering van de Ondernemersvereniging Ommen (OVO) op 11 april jl. kreeg wethouder mevrouw I.M. Lagas-Meijer en de heer K.J. Boesenkool, voorzitter van de OVO, het eerste certificaat uit handen van de heer Bakker van het MKB-Nederland.

Ook de heren H. Deiman (teamchef Politie IJsselland, team Dalfsen-Ommen) en E. Pluim (commandant Brandweer Ommen) ontvingen een certificaat.

Vorig jaar al werd de publiek-private samenwerking vormgegeven. Een werkgroep met vertegenwoordigers vanuit de ondernemers (OVO), gemeente, brandweer en politie stelden aan de hand van de veiligheidsenquête onder de ondernemers, gegevens van de politie en brandweer en de schouw over het terrein een actieplan met maatregelen op.

Certificatieinstituut KIWA Nederland toetste het plan van aanpak, waarbij zorgvuldig is bekeken of veiligheidsmaatregelen en het huidige samenwerkingsverband voor bedrijventerreinen Alteveer en de Strangen aan de eisen voldeden.

Kiwa is een internationaal opererend onafhankelijke organisatie met kwaliteitscertificering als kernactiviteit,  dat zich bezighoudt met het verbeteren van processen, producten, medewerkers en organisaties.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*