Nieuwe website affiliatenetwerk Paxz

, , ,

Paxz, dé specialist als het gaat om reisgebonden affiliateprogramma’s, heeft een nieuwe website. De vorige website was qua layout aan vernieuwing toe, daarnaast moest de site meer informatief worden en wilde we de verbondenheid met moederbedrijf Daisycon meer benadrukken. De nieuwe slogan van Paxz luidt dan ook a Daisycon company.

Op de nieuwe site staat meer informatie over de drie diensten van Daisycon/Paxz: Affiliate Marketing, Lead Generatie en CPC Advertising. Ook de columns van commercieel directeur André Warringa, die iedere twee weken in Reisrevue en op Reis-affiliate.nl verschijnen, zijn uiteraard op de nieuwe website te vinden.

Naast de content is de service op de site verbeterd. Vanaf nu kunnen publishers en adverteerders via de website van Paxz direct inloggen op het systeem van Daisycon/Paxz . Iets dat voorheen nog niet mogelijk was.

Ook is er een mobiele pagina beschikbaar waarmee publishers direct via hun mobiel op het systeem van Daisycon/Paxz kunnen inloggen en real-time hun statistieken kunnen bekijken.

Tot slot is er een uitgebreide sectie met portfolio pagina’s aan de website toegevoegd en hebben enkele adverteerders een prachtige referentie over de samenwerking met Paxz geschreven. Iets waar we erg trots op zijn.

Neem snel een kijkje op www.paxz.com