Cholesterol tips

Cholesterol tips

Uit recent onderzoek gebleken is dat steeds meer mensen een te hoog cholesterol gehalte hebben. Dit zijn echter de mensen die daadwerkelijk weten dat ze een te hoog cholesterol gehalte hebben. Daarnaast zijn er ook nog mensen die er niet eens van bewust zijn dat ze een te hoog cholesterol gehalte hebben.

Het gekke is, is dat mensen niet eens weten hoe het nu PRECIES komt dat ze op dit moment een te hoog cholesterol gehalte hebben. De cholesterol oorzaken zijn praktisch op 1 hand te tellen, en ondanks het feit dat we dit weten, doen we er vrij weinig aan.

Zou zijn er mensen die van nature een te hoge cholesterol gehalte hebben (mensen die er niets aan kunnen doen) en zo zijn er ook mensen die zich zelf een te hoog cholesterol gehalte geven.

Een erg grote invloed op je cholesterol gehalte in de voeding die je eet. Veel orgaanvlees kan voor een directe verhoging van je cholesterol gehalte zorgen. Voeding en cholesterol en nauw met elkaar verbonden en in plaats van de cholesterol verhogende voeding te mijden, gaan mensen steeds vaker medicijnen slikken. Echter hebben ze niet door dat er allerlei bijwerkingen aan verbonden zijn.

Een aantal cholesterol tips onder elkaar!

  • Stop met roken. Roken kan op langer termijn ook zorgen voor ene verhoogd cholesterol gehalte.
  • Stop met het eten van orgaan vlees zoals, lever, hart etc. etc.
  • Sport voldoende, goede conditie en voldoende beweging zorgt ervoor dat je aderen minder snel dicht slippen.
  • Drink minimaal 2 liter water per dag.

Deze boven staande tips klinken misschien erg voor de hand liggend, maar toch hebben veel mensen hier moeite mee. Als je van je hoge cholesterol af wilt komen zul je zelf actie moeten ondernemen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*