Geef een stukje zomer met uw relatiegeschenk

, ,

relatiegeschenk strandtasDe zomer laat al vroeg van zich horen en dat is het ideale moment om ook van u te laten horen met een zonnig relatiegeschenk. Zet uw relaties in het zonnetje met de zomerse relatiegeschenken van Van Helden. Denk bijvoorbeeld aan strandballen bedrukken.
Met zulke relatiegeschenken bereik je gemakkelijk grote doelgroepen, die zich verder uitstrekt dan alleen de directe relatie waaraan je het relatiegeschenk hebt verstrekt. Denk aan een strand vol met bedrukte strandballen, frisbees en andere zomerse artikelen met uw naam, logo of reclametekst erop. Hieronder een overzicht van enkele zomerse relatiegeschenken:

Strandtas Frosted: Een handige strandtas met uw naam, logo of reclametekst (aanbieding van de maand bij van Helden);
– Opblaasbare strandbal: Leuk voor op het strand, maar ook allerlei andere buitenevenementen;
– Strandparasol: Maximale zichtbaarheid voor uw reclame op het strand;
– Badhanddoek: Een eerste levensbehoefte op het stand en daarmee uitermate geliefd.
– Opblaasbare stoel: Makkelijk om mee te nemen.

Uiteraard leent de zomerse periode zich ook uitermate voor allerlei sportieve relatiegeschenken waarmee u uw bedrijf als sportief en dynamisch kunt promoten, zoals:
– Een (opvouwbare) frisbee;
– Beachbalset;
– Badmintonset.

Laat deze zomerse kans om uw product of bedrijf te promoten niet aan u voorbijgaan!

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope relatiegeschenken of luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of wilt u snel pennen bedrukken of misschien originele promotieartikelen? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*