Zador Metaalbewerking lanceert nieuwe website

, , ,

MetaalbewerkingPer 1 januari is de nieuwe website van Zador Metaalbewerking in de lucht. Naast de vormgeving is de informatievoorziening verbeterd. Tevens zijn nieuwsberichten geplaats op de homepage. Voor de productlijnen Afvalbakken en Schakelkasten zijn specifieke sites ontworpen en toegangelijk.

ZADOR is een Metaalwarenfabriek en levert halffabricaten en eindproducten aan verschillende sectoren. Naast bewerking van staal, roestvrij staal in plaat en buis en RVS Maatwerk beschikt ZADOR over een eigen poedercoat- en natlakafdeling. ZADOR produceert hoofdzakelijk in Nederland maar beschikt tevens over productiefaciliteiten in het buitenland, waardoor de leveringscapaciteit uiteenloopt van maatwerk tot volumeproductie.

Plaatbewerking van staal en roestvast staal behoort tot de kernactiviteiten. Het lasersnijden van staal en roestvrij staal staat veelal aan de basis van verschillende staalconstructies en RVS constructies. In verschillende sectoren wordt RVS plaatwerk toegepast. Zodoende levert ZADOR RVS plaatwerk producten voor de petrochemische industrie, interieurbouw, industriële keukens en bouwsector. Voor deze sectoren levert ZADOR standaard producten maar ook RVS maatwerk. Naast plaatbewerking beschikt ZADOR over de mogelijkheden om buis te buigen. Een geautomatiseerde doorbuigmachine maakt de mogelijkheden op het gebied van metaalbewerking veelzijdig.

ZADOR is door zijn productiemogelijkheden, de controle over de interne processen en zijn jarenlange ervaring een compleet bedrijf op het gebied van metaalbewerking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*