Inkoop kansen voor startende horeca ondernemers.

Zaandam, 28 april. Met de start van het lente seizoen en het terras weer, maken ook veel ondernemers in de horeca-branche hun spreekwoordelijke debuut. Veel kosten voor horeca ondernemers kunnen bespaard worden door het gebruik van de juiste inkoop mogelijkheden.

Zo heeft een cateringbedrijf te Balen (Belgie) besloten vanwege de concurentie in Belgie verschillende horeca apparaten af te stoten. De verschillende horeca apparaten worden in opdracht van dit cateringbedrijf vanuit Balen (Belgie) geveild.

De grote voordeel voor u als startende ondernemer is dat u voor zeer weinig, als voorbeeld, een steamer kan kopen en u bepaald zelf voor hoeveel u deze steamer wilt kopen. Zo kan het dus zijn dat u voor de openingsprijs een kavel kan kopen en de openingsprijzen liggen velen malen lager dan dat van een groothandel.

Op 26 april 2011 start de eerste horeca online veiling vanuit Eindhoven, in deze veiling kunt u het volgende aantreffen; steamers, ovens, Coco Cola drankkoelingen en nog veel meer. In deze week start dan ook de tweede veiling vanuit Balen (Belgie) en hierin kunt u het volgende aantreffen; frituurwagens, gasfornuizen en meer.

De kavels worden geveild via online veilinghuis Veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*