Inventaris Manpower op de veiling

, , ,

Het inventaris van het uitzendbureau Manpower wordt geveild. De producten worden aangeboden op de online veilingsite www.veilingwinnaar.nl. Zo worden bij ‘de Manpower veilingen’ onder andere bureaus en jaloeziedeurkasten van het merk Aspa, Comforto bureaustoelen en Dell computers met toebehoren geveild. Opvallend is dat alle kavels starten met een openingsprijs van 1 euro, veilingmeester K. Buskermolen verteld:  “We hanteren deze openingsprijzen zodat de veiling interessant is voor iedereen. Zo proberen we het zo laagdrempelig mogelijk te houden. Zulke veilingen zijn vrij zeldzaam bij kantoormeubilair en computers”.

Manpower heeft filialen door het hele land heen, ook wereldwijd zijn ze erg groot. Zo zijn er in Nederland 150 kantoren en vinden wereldwijd elke minuut 312 mensen een baan dankzij Manpower. Buskermolen: “Het filiaal in Gorinchem heeft de aftrap gegeven. Deze veiling heeft al aardig wat bieders gelukkig kunnen maken. Op het moment is er een veiling aan de gang vanuit Tilburg. Ook Waalwijk staat al op het programma, deze zal 5 mei starten”.

De veiling vanuit Tilburg is te volgen via de volgende link: http://www.veilingwinnaar.nl/Inventaris+uitzendbureau+Manpower+Tilburg/veiling/1317.html. Bieden op deze veiling kan tot 19 april 16.00 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*