Klantendag AccountOne groot succes

, ,

AccountView partner AccountOne, Rijssen, heeft op 19 april in samenwerking met AccountView  Nederland een klantendag voor haar relaties georganiseerd.

Ruim 50 deelnemers uit diverse MKB branches bezochten deze dag die plaatsvond in het stijlvolle Parkgebouw in Rijssen.  

Tijdens de dag kwam een mix van presentaties aan bod en diverse sprekers van AccountView Nederland lieten zien hoe het AccountView pakket met diverse modules het zakendoen efficiënter, prettiger en eenvoudiger kan maken.

Edwin Tukker van AccountView Nederland presenteerde de module Inkomende Facturen Autorisatie, de ideale oplossing om de facturenstroom volledig elektronisch te verwerken. Daarna volgden diverse presentaties over o.a. Voorraadbeheer en Samenstelassistent en Werkprogramma.

Albert Wolterink, hoofd verkoop van AccountOne, constateert dat veel bezoekers erg enthousiast waren over de klantendag. Eén van de klanten gaf aan dat vooral het beheren van voorraad erg belangrijk is voor hun organisatie. “Het aanhouden van voorraad kost geld, dus wil je je voorraad zo laag mogelijk houden. Aan de andere kant moet je wel tijdig kunnen leveren waar de klant om vraagt. Dit is het spanningsveld waarbinnen we ons bewegen. De weg die AccountView is ingeslagen met voorraadbeheer biedt voor ons veel perspectief om de voorraad zo optimaal mogelijk te beheren”.

De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch waar de deelnemers nog met elkaar van gedachten konden wisselen.

Over AccountOne

 AccountOne is één van de acht solution centers in Nederland en de grootste partner van AccountView in Oost-Nederland.

 AccountOne is gespecialiseerd om AccountView bedrijfssoftware op de juiste manier te adviseren, te installeren en de beste service en nazorg te verlenen. Onze consultants zijn op het hoogste niveau opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Bovendien behoort AccountOne tot de geselecteerde groep partners die door Accountview gecertificeerd is voor het toevoegen van extra functionaliteit en maatwerk aan AccountView.

 Over AccountView

 AccountView levert via partners flexibel in te richten software aan meer dan 28.000 klanten in het MKB. Met de boekhouding als sterke financiële basis biedt AccountView een geïntegreerde oplossing voor groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en lonen. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naar behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, top 10-speler op de business-softwaremarkt in Europa.

 Meer informatie:  www.accountone.nl of stuur een e-mail naar m.harsveld@accountone.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*