OmniCas Incassobureau lanceert nieuwe incasso dienst

,

BREDA, 26 april 2011 – OmniCas Incassobureau uit Breda presenteert haar nieuwste incassomodule IncassoRechtsbijstand. Steeds meer ondernemers krijgen te maken onbetaalde facturen en de moraal tot betalen blijft helaas verslechteren. Vooral bedrijven met veel moeilijk inbare vorderingen lopen hierdoor een groot kostenrisico, bijvoorbeeld bij een faillissement of schuldsanering. Door de steeds toenemende gerechtelijke kosten wordt dit risico steeds groter. Om dit kostenrisico af te dekken lanceert OmniCas voor deze ondernemers de nieuwe module.

Hoe werkt OmniCas IncassoRechtsbijstand?

Met de nieuwe module komt OmniCas tegemoet aan de nieuwe ontwikkelingen in de incassobranche. Door de toenemende kosten van de incassoprocedure en het verslechterende betalingsmoraal, hebben bedrijven behoefte aan het afdekken van het kostenrisico van het incasseren van moeilijk inbare vorderingen. De module IncassoRechtsbijstand voorziet in deze behoefte. IncassoRechtsbijstand verzorgt het gehele incassotraject, inclusief advies van incassojuristen, tot en met het voeren van gerechtelijke incasso of het nemen van executiemaatregelen. Dit alles op basis van no cure no pay.

Mocht een vordering niet te incasseren zijn, bijvoorbeeld bij een faillissement of schuldsanering, dan ontvangt de ondernemer geen rekening, zelfs niet voor gerechtelijke- of executiekosten. Voor een vaste vergoeding per jaar wordt het volledige kostenrisico dus afgedekt. Dit biedt ondernemers de zekerheid dat ze bij het aangaan van het incassotraject niet met torenhoge eindafrekeningen geconfronteerd worden.

Verschillende bestaande klanten zijn erg te spreken over de nieuwe module IncassoRechtsbijstand. Één ondernemer reageert enthousiast: “Op jaarbasis hebben wij helaas redelijk veel moeilijk inbare vorderingen die we overdragen aan OmniCas. Veel van deze vorderingen worden al dan niet na het behalen van een vonnis uiteindelijk geïncasseerd. Er zijn echter altijd vorderingen die oninbaar blijken door bijvoorbeeld een faillissement. Indien er dan reeds een vonnis gehaald is en executiemaatregelen genomen zijn, dan draaien wij voor deze kosten op. Tegen een redelijke vergoeding op jaarbasis ligt dit risico nu niet meer bij ons”.

OmniCas Incassobureau is al meer dan 10 jaar voor veel ondernemers een betrouwbare partner in hun debiteurenbeleid en biedt verschillende diensten aan op het gebied van (buitengerechtelijke) incasso en debiteurenbeheer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*