RECREAVERHUUR BESTAAT 30 JAAR

Recreaverhuur, een kleine organisatie die vakantiehuizen verhuurt, bestaat 30 jaar. Het bedrijf is begin jaren ’80 opgezet door familie Tuitert. Zij hadden enkele vakantiewoningen in hun bezit, welke zij verhuurden. Van lieverlee kregen zij ook aanvragen van andere eigenaren om hun woning te verhuren. Zodoende groeide het aanbod van vakantiewoningen van Recreaverhuur rap.

Familie Tuitert heeft ruim 25 jaar leiding gegeven aan het bedrijf. Eind 2007 is Recreaverhuur verhuisd naar Beuningen, wegens een overname door Philip de Bruijn.

Het bedrijf is inmiddels gemoderniseerd. Recreaverhuur verhuurt inmiddels ruim 3.000 woningen, die allen online te boeken zijn via de onlangs vernieuwde website www.recrea.net.

Directeur Philip de Bruijn: wij onderscheiden ons van andere aanbieders door onze persoonlijke en gemoedelijke aanpak. U kunt ons tegen lokaal tarief bellen en u krijgt direct een medewerker aan de lijn. Wij zijn servicegericht, dit uit zich onder meer door het feit dat we vrijwel alle aanvragen en vragen binnen 24 uur afhandelen.

De Bruijn en zijn partner Esther Vrijhoef zijn vastbesloten om Recreaverhuur de komende jaren verder uit te bouwen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*