Schimmelinfecties zijn niet prettig!

Je zit niet op een schimmelinfectie te wachten, ofwel?

Veel vrouwen schamen zich ervoor! Een vaginale schimmelinfectie is zo opgelopen. Echter is het een stuk moeilijker om hier weer van af te komen als je niet precies weet wat je hier tegen kunt doen. De eerste paar dagen dat je hiermee rond loopt zul je waarschijnlijk denken dat het vanzelf weer over gaat. Jammer genoeg is dit niet zo.

Naar de dokter gaan is ook niet altijd prettig aangezien de schimmelinfectie zich op een bepaalde plek bevindt waar veel vrouwen nogal wat moeite mee hebben.

Het is belangrijk dat je weet wat nu precies bij jouw de schimmelinfectie veroorzaakt! Wil je namelijk een probleem oplossen, moet je natuurlijk eerst waardoor het probleem nu juist veroorzaakt wordt.

Het vervelende is, is dat er niet 1 oorzaak is waarom jij op dit moment last hebt van een schimmelinfectie. Er zijn namelijk veel verschillende factoren die juist een schimmelinfectie kunnen prikkelen.

Oorzaken schimmelinfecties: Wat zijn ze?

Schimmelinfectie oorzaken:

  • Voeding
  • Slecht slapen
  • Hygiene
  • Zeep
  • Alcohol
  • Drugs
  • Immuunsysteem

Dit zijn vooral prikkels die snel een schimmelinfectie kunnen veroorzaken. Op dit moment heeft iedere vagina de candida schimmel in haat lichaam zitten! Bepaalde prikkels “activeren” als ware die candida schimmel. Het is dus zaak dat je ervoor zorgt dat je de schimmelinfectie prikkels zo veel mogelijk uit de weg gaat.

Het is vooral zaak je dat jij je levensstijl aanpast. Vaak zorgt een bepaalde levensstijl ervoor dat je regelmatig last krijgt van schimmelinfecties. Vooral de vaginale schimmelinfectie is snel “getriggerd”!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*