Tauchmeister stopt het beste in twee nieuwe horloges

, , ,
Tauchmeister T0231

Tauchmeister T0231

Stoer, modern en sportief. De Tauchmeister T0231 en T0232 zijn niet alleen goed te dragen tijdens het sporten of bijvoorbeeld tijdens het duiken, maar ook op iedere andere gelegenheid. Het Duitse horlogemerk heeft alle sterke kenmerken van zijn horloges in één klokje weten te passen. Vanaf nu zijn beide horloges voor 169 euro verkrijgbaar bij webshop WatchXL.nl.

Nooit meer de batterij hoeven te vervangen. Bij de Tauchmeister T0231 en T0232 is dat niet nodig. Het zijn automatische horloges. Ze bezitten met een Citizen Miyota 8215 uurwerk over een echt kwaliteitsuurwerk. De behuizing van de horloges heeft een doorsnede van 40 millimeter en de kast is 14 millimeter dik. Daarmee heeft u geen XL horloge om de pols, maar wel een horloge dat duidelijk aanwezig is.

De T0231 en T0232 zijn waterdicht tot 200 meter (20 ATM). Daarmee zijn zij geschikt voor alle vormen van watersport, van zeilen tot duiken. Beide Tauchmeister horloges hebben datumweergave en de datum is makkelijk af te lezen dankzij de lens in het glas. De zwarte rubberen armband zorgt voor een comfortabel draaggemak.

Slechts de wijzerplaat maakt het grote verschil bij de twee Tauchmeister duikhorloges. Waar de T0231 een zwarte wijzerplaat heeft met illuminerende wijzers en uurmarkeringen, heeft de T0232 een groene volledig oplichtende wijzerplaat.

WatchXL

WatchXL (www.watchxl.nl) is een webwinkel gespecialiseerd in horloges. Wij hebben standaard een uitgebreide collectie horloges op voorraad liggen van onder andere TW Steel, Festina, Tauchmeister, Hugo Boss en Tommy Hilfiger. Kijk voor meer horlogenieuws over andere merken eens op www.horlogenieuws.wordpress.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*