DVDVideoSoft lanceert nieuwe social mediaoplossing: de gratis Facebook Uploader

Ontwikkelaar van multimediaprogramma’s maakt het toevoegen van video’s aan populair sociale mediakanaal heel eenvoudig

Hoofddorp, 14 april 2011 – DVDVideoSoft, ontwikkelaar van gratis multimediaprogramma’s voor het bewerken van video- en audiobestanden en afbeeldingen, introduceert Free Facebook Uploader, een nieuwe en gratis oplossing die inspeelt op de toenemende populariteit van sociale netwerken. Free Facebook Uploader is een speciaal programma om video’s toe te voegen aan Facebook.
Free Facebook Uploader is een uitkomst voor iedereen die veel gebruik maakt van Facebook en zijn of haar pagina wil verrijken met video’s en deze te delen en te bespreken met vrienden. In de traditie van DVDVideoSoft is ook dit programma gratis en uitermate gebruiksvriendelijk. Na een intuïtief en snel installatieproces opent de gebruiker het programma en zoekt naar video’s op de eigen harde schijf. Binnen enkele minuten is de video geüpload en beschikbaar op de Facebook-pagina.
DVDVideoSoft heeft ook zijn eerste gratis uploadprogramma, Free YouTube Uploader, vernieuwd. De introductie van Free Facebook Uploader is hier een logisch vervolg op, en de eerste in een reeks nieuwe uploadprogramma’s die DVDVideoSoft ontwikkelt voor alle populaire websites. Deze zijn gebaseerd op de wensen en terugkoppeling van klanten. DVDVideoSoft maakt hiervoor gebruik van een aantal enquêtes op de website die gebruikers vragen om hun mening over welke websites het meest aantrekkelijk zijn voor het downloaden of uploaden van video’s.
Aline Terny, woordvoerder van DVDVideoSoft: “Facebook is een organisch gegroeid sociaal netwerk en als ontwikkelaars van consumentensoftware moeten wij het belang van dit netwerk voor onze klanten erkennen. We hebben vanzelfsprekend zelf ook Facebook-pagina’s in meerdere talen. Hier gaan we onder andere de dialoog aan met onze klanten. Dat leidt tot de ontwikkeling van handige oplossingen zoals de nieuwe Free Facebook Uploader en de uitbreiding van onze hele reeks gratis softwareprogramma’s.”
Prijs en beschikbaarheid
Free Facebook Uploader is gratis te downloaden op www.dvdvideosoft.com. Het programma maakt nog geen deel uit van Free Studio, een suite van alle gratis programma’s van DVDVideoSoft.

Over DVDVideoSoft
DVDVideoSoft (www.dvdvideosoft.com) ontwikkelt onafhankelijk multimediaprogramma’s voor het bewerken van video- en audiobestanden en afbeeldingen. Deze software is bijzonder gebruiksvriendelijk en handig, zodat iedereen er snel de beste resultaten mee behaalt. DVDVideoSoft werd opgericht in 2006 en biedt inmiddels 41 verschillende applicaties die voorzien zijn van een stapsgewijze en intuïtieve handleiding voor het uitvoeren van verschillende multimediataken. DVDVideoSoft biedt eveneens gratis uitgebreide ondersteuning in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees en Japans. Het aantal bezoekers van www.dvdvideosoft.com neemt dagelijks toe en overschrijdt nu al de 400.000.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*