TV-klusser Dennis Mulder deelt zijn ervaring met NuBouwen.nl

, ,

Dennis Mulder, bekend van onder andere ‘Klussen met Kijkers’ en ‘Woon & Klusmagazine’, gaat aan de slag voor NuBouwen.nl, een webshop voor bouwmaterialen. Hierdoor zal het vertrouwde gelaat van Dennis Mulder prominent op de website aanwezig zijn en zal hij elke maand in een artikel zijn kluservaringen delen.

De Alkmaarder Dennis Mulder heeft al ruim zijn sporen verdiend als topklusser. Hij begon achter de schermen als decorbouwer, setdresser en productieassistent. In 1995 werd hij klusvoorbereider bij ‘Eigen Huis & Tuin’ en twee jaar later werd hij de man op locatie in ‘Klussen met Kijkers’. Sinds 2000 is Dennis de centrale figuur in ‘Woon & Klusmagazine’. Alle ervaring die hij door de jaren heen als topklusser heeft opgedaan zal hij vanaf nu gaan delen met de ‘gewone’ klusser via NuBouwen.nl.

NuBouwen.nl merkte het afgelopen half jaar dat veel bezoekers eerst uitgebreid online oriënteren voordat ze bouwmaterialen online bestellen. De bezoekers bleken het internet af te speuren op zoek naar informatie. NuBouwen.nl speelt hier nu op in door gebruik te maken van de diensten van Dennis Mulder. “Een topklusser met veel ervaring zoals Dennis Mulder kan genoeg interessante en leerzame anekdotes met ons delen. Ik denk dat zijn tips echt van waarde kunnen zijn voor de mensen die onze webshop bezoeken.”, zegt Kurt den Brok, eigenaar van NuBouwen.nl. Daarnaast denkt NuBouwen.nl ook veel nieuwe bezoekers te kunnen trekken. “Met behulp van Dennis Mulder willen we unieke content bieden voor de bezoeker. Ik denk dus zeker ook dat we nieuwe bezoekers kunnen trekken.”, aldus Kurt den Brok.

Het is echter niet alleen de ervaring van Dennis Mulder die belangrijk is voor NuBouwen.nl. Een vertrouwd gezicht op de website geeft de mensen ook vertrouwen in het ‘merk’ NuBouwen.nl. “Vooral voor kopen via internet is dat belangrijk”, zo denkt Kurt den Brok. Zo is het aantrekken van Dennis Mulder ook een investering in het imago van de website.

Op dit moment zijn er twee artikelen van Dennis Mulder te vinden op NuBouwen.nl/blog, een artikel over het leggen van bestrating en een artikel over het gebruik goed gereedschap. In de toekomst moeten er elke maand meerdere bijkomen. Daarnaast wil NuBouwen.nl in de toekomst meer waardevolle informatie gaan aanbieden, zodat de bezoeker een waar informatiecentrum op NuBouwen.nl zal aantreffen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*