Vakantie Service Bureau Terschelling laat uw vakantie relaxed beginnen!

Vakantie Service Bureau Terschelling laat uw vakantie relaxed beginnen.
Vakantie Service Bureau Terschelling breidt haar services uit tot een full service bureau voor vakantiehuizen op Terschelling.
Naast de online boodschappenservice, linnenservice en ontbijtservice, speelt Miranda Meijer eigenaar van vakantie Service Bureau Terschelling in op de toenemende behoefte aan beheer van vakantiehuisjes, bungalows en appartementen op Terschelling. Zo is ze vanaf 1 April gestart met online verhuur van fietsen, beheer en verhuur van vakantiehuizen op Terschelling en biedt ze ook verbouw en onderhoud aan voor vakantiehuis eigenaren. Kortom een compleet pakket van A tot Z.
In de online service winkel, waar toeristen de desgewenste service online kunnen bestellen en afrekenen laat ze ook de Cranberryproducten niet ontbreken in haar webwinkel.
Men kan vanaf 1 Mei 2011 cranberryproducten online bestellen die ze uitsluitend gaat leveren aan klanten aan de vaste wal. Denkt U zoal aan cranberrywijn, cranberrysap, cranberryjam, cranberry compote, cranberry mosterd, cranberry dessert saus, cranberry siroop, cranberry thee en cranberry likorette.
Miranda Meijer staat graag in contact met haar klanten, levert een prima snelle service en laat uw vakantie graag relaxed beginnen!
Tot ziens op Terschelling.

Meer info vindt U op onze website;
http://www.vakantieservicebureauterschelling.nl
info@vsbt.nl
0562 – 44 54 24 / 06 129 104 73

.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*