Van Helden Relatiegeschenken scoort goed volgens onderzoek PromZ

, , , ,

Vanhelden.nl Relatiegeschenken = zéér gebruiksvriendelijk
Marketingspecialist Wim van der Mark, die het onderzoek van PromZ Vak heeft uitgevoerd, zegt het volgende over Vanhelden.nl: “de website heeft een toppositie bij Google op veel woorden. Een prima interne zoekfunctie. Er is de mogelijkheid om te bellen en online chatten. Het online bestelproces gaat supersnel en duidelijk, inclusief de mogelijkheid om een logo te uploaden. Er zijn verder geen klantervaringen en geen keurmerk zichtbaar”.

Uit dit recente onderzoek van PromZ Vak komt Vanhelden.nl erg goed naar voren komt. Het onderzoek moest uitwijzen wat relatiegeschenken webshops goed doen en wat ze beter zouden kunnen doen. 15 Willekeurig gekozen webshops van promotieartikelen werden langs de meetlat gelegd, waaronder ook Vanhelden.nl. Het volledige onderzoek is gepubliceerd in PromZ Vak 2011, nummer 1, vanaf pagina 16. Wim van der Mark, die het onderzoek heeft uitgevoerd, is specialist op het gebied van online marketing.

Belangrijke punten waar tijdens het onderzoek naar gekeken is:
– vindbaarheid bij Google
– intern zoeken
– klikgemak, look en feel
– koopproces
– vertrouwen wekken

De score van Vanhelden.nlPromZ onderzoek

Vindbaar ***
Intern zoeken ****
Klikgemak, look en feel *****
Koopproces *****
Wekt vertrouwen **


Toelichting scores:
Matig (*), voldoende (**), ruim voldoende (***), goed (****), heel goed (*****).

Reactie Van Helden Internet
Op Vanhelden.nl worden wekelijks verbeteringen doorgevoerd om o.a. het bestelgemak te optimaliseren. De komende maanden lanceren we onze online offertemodule zodat je in 3 stappen ook een offerte kunt aanvragen. Verder kunnen klanten binnenkort ook een beoordeling bij een artikel plaatsen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*