Yenlo: Oracle SOA Specialized partner!

Oracle SOA specializedYenlo, een Gold Partner van het Oracle ® PartnerNetwork (OPN), heeft maandag 18 maart 2011 aangekondigd dat zij de OPN Specialized status voor Oracle Service-Oriented Architecture (SOA) heeft behaald.

Om een Specialized status te ontvangen, moeten partners van Oracle voldoen aan een reeks zeer strenge eisen die zijn gebaseerd op de behoeften en prioriteiten van de klanten en de partnergemeenschap. Door het behalen van een Specialized status heeft Yenlo zich onderscheiden en is zij erkend door Oracle voor haar diepgaande expertise in het leveren van diensten die zich specifiek richten op de Oracle SOA Suite 11g door middel van competentie-ontwikkeling, de bedrijfsresultaten en bewezen praktijk succes. De Oracle SOA Suite 11g is een geïntegreerde, best-of-breed suite die klanten helpt snel te ontwerpen, assembleren, implementeren en beheren van flexibele zakelijke toepassingen.

Ruben van der Zwan, Commercieel Directeur Yenlo, is erg trots op de bereikte Specialized status: “Het is niet eenvoudig voor een bedrijf om de Specialized status te bereiken. Door het behalen van deze erkenning en specialisatie differentieert Yenlo zich in de markt en laat zien dat we een goede, betrouwbare en gekwalificeerd bedrijf zijn. Een solide partner voor complexe omgevingen.

Bas Diepen, Senior Manager Alliances and Channels Technology, bij Oracle Nederland BV: “Yenlo heeft bewezen dat zij de kennis en ervaring heeft om de hoge normen, het juiste serviceniveau en goede bedrijfsresultaten behaalt die Oracle minimaal eist, op het gebied van Oracle SOA oplossingen. Met deze specialisatie, behoort Yenlo tot een selecte groep partners die hebben voldaan aan onze strenge eisen. Oracle moedigt al hun partners aan hun inbreng bij hun klanten te vergroten door, bij het realiseren van projecten die vallen buiten hun eigen gebied, samen te werken met gespecialiseerde partners zoals Yenlo. We zijn blij dat de investering van Yenlo in het verwerven van Oracle kennis en vaardigheden, zich nu uit in de vorm van deze specialisatie.

Wij zijn met onze senior professionals specialist op de diverse applicatie-, middleware en database platformen in de Oracle en Java technologie, waarbij wij een sterke focus hebben op service georiënteerde oplossingen (BPM, SOA, BPEL, ESB). Onze dienstverlening beslaat het gehele spectrum van advies, opstellen van architectuur ontwerpen, de realisatie van maatwerksoftware tot en met het 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beheren en hosten van complete IT omgevingen, inclusief de gehele Oracle Fusion Middleware en Oracle SOA / Weblogic suite.

Onze software development richt zich op:

  • Business Process Modelling & Enterprise Architecture (Oracle BPM suite, DEMO)
  • Integratie oplossingen (Oracle SOA suite, GlassFish, Oracle Weblogic)
  • Applicatie realisatie (Oracle ADF, open source JEE, Oracle APEX, Oracle Webcenter)
  • Identity oplossingen (Oracle IAM, Oracle ID)

Onze beheerservice richt zich op:

  • Monitoring & opvolging , 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
  • Gehele IT omgeving van infrastructuur, databases, middleware en applicatiesystemen
  • Hosting van (delen van) gehele IT omgeving in ons datacentrum
Over het Oracle PartnerNetwork
Het Oracle PartnerNetwork is een wereldwijd zakelijk netwerk van meer dan 19.500 organisaties die innovatieve business softwareoplossingen leveren op basis van Oracle software. Oracle hanteert drie niveaus voor haar partners waarbij partners nog een aparte status voor een bepaalde specialisatie kunnen behalen. Kijk op www.oracle.com/partners voor meer informatie.
Wilt u ook profiteren van onze Enterprise Architectuur en SOA expertise?
Yenlo hanteert de DEMO modellering methodiek om binnen een zeer korte (doorloop)tijd een (deel van de) organisatie in kaart te brengen en de vertaalslag te maken naar onder andere ICT-middelen. Kijk nu naar onze 5-daagse introductie actie rondom Enterprise Architectuur en SOA!

Het volledige artikel is hier te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*