APK Creditmanagement keurt financiële zaken binnen onderneming

, , , , ,

Nootdorp 5 mei 2011 Menno Roos

De nieuw APK Creditmanagement beoordeelt credit- management op alle essentiële vereisten.

Net als bij de APK keuring van je auto wordt in deze keuring je Creditmanagement op ca.100 punten bekeken, waarna een keuringsrapport wordt afgegeven waarop de score per onderdeel wordt vastgelegd. De APK geeft direct inzicht hoe de financiële zaken binnen jouw onderneming zijn geregeld – goed of slecht!

Er zijn veel omstandigheden die je niet altijd in de hand hebt

Net als bij het rijden in de auto, is het goed besturen van de financiële afdeling, afhankelijk van zaken die je wel en zaken die je niet in de hand hebt. Er zijn veel omstandigheden die het rijgedrag beïnvloeden. Dat is afhankelijk van waar je je bevindt, de infrastructuur, de drukte op de weg en het weer.

Maar er zijn dus ook zaken die wel goed geregeld kunnen en moeten zijn om er voor te zorgen dat je probleemloos en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

APK – Algemene Periodieke Keuring

Speciaal voor dit doel heeft Input een Algemene Periodieke Keuring ontwikkeld waarmee het Creditmanagement wordt beoordeeld op alle essentiële vereisten. Net als bij de APK van je auto wordt een keuringsrapport samengesteld waarop de score per onderdeel wordt vastgelegd.

Voor meer informatie: http://www.inputadvies.nl/apk.html

Input Adviesgroep BV Frank Put – f.put@inputadvies.nl
Telefoon 015 361 87 69
http://www.inputadvies.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*