Uniek openlucht Tai Chi Festival voor derde keer in Nederland georganiseerd

, , , ,

 

Voor de derde keer wordt dit jaar van 19 t/m 21 augustus het North Sea Tai Chi Festival gehouden in Spaarnwoude, tussen Amsterdam en Haarlem. In een rustgevende natuurlijke omgeving wordt gedurende drie dagen een scala aan workshops aangeboden op het gebied van tai chi. Daarnaast is er ruimte ingericht voor bewegingsmethodes die raakvlakken hebben met tai chi zoals bijvoorbeeld de Feldenkrais-methode en andere disciplines.

Doel van dit festival is om mensen kennis te laten maken met een verscheidenheid van mogelijkheden binnen tai chi; er wordt lesgegeven in diverse stijlen door diverse leraren uit binnen- en buitenland. Het festival is zo opgezet dat zowel voor ( absolute) beginners als gevorderden er interessante workshops worden gegeven. Deelnemers zijn vrij in het kiezen van de lengte van het verblijf; van drie dagen tot een enkele dag ter kennismaking met deze chinese bewegingskunst, diverse opties zijn mogelijk.

Met name het sociale aspect speelt een belangrijke rol tijdens het festival; het geldt als een ontmoetingsplaats voor mensen die iets met tai chi hebben of hierin geïnteresseerd zijn, los van discipline, stijl of kunde. Ook mensen die een andere achtergrond hebben in bewegingstechnieken ( zoals bijvoorbeeld yoga, aikido, biodanza ) zijn meer dan welkom om deel te nemen. De uitwisseling met andere disciplines is wat dit festival bijzonder maakt.

 

Op de website www.northseataichi.nl is meer gedetailleerde informatie te vinden over dit tai chi festival.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie;

Pim van den Broek

Tel 06 18650960

post@pimvdbroek.nl

Www www.northseataichi.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*