Kleur groeit in huis met Shoe Tree

Met de Shoe Tree introduceert webshop fashion4home  een kleurrijk en overzichtelijk opbergsysteem voor schoenen. De Nederlandse designer Mark Hark heeft een doorsnee schoenenrek herontwikkeld naar een flexibele Shoe Tree met een origineel design. Dit nieuwe opbergsysteem bewijst dat vernieuwd design niet afdoet aan ouderwetse functionaliteit.

Shoe Tree van Mark Hark

Speels opbergsysteem

Op het eerste gezicht biedt de Shoe Tree van Mark Hark strakke lijnen en elegantie, maar deze boom biedt meer. De speelse Shoe Tree is een overzichtelijk rek dat steun biedt aan 12 schoenendozen zoals een boom zijn takken draagt. De bijpassende schoenendozen bevatten een transparant venster waardoor met één oogopslag te zien is welke schoenen of andere voorwerpen in de dozen zijn opgeborgen. Daarnaast kunnen door dit venster de natuurlijke materialen van de schoenen ademen. De luxe versie van de schoenendozen is volledig transparant uitgevoerd. Het multifunctionele opbergsysteem biedt ook ruimte voor eigen, creatieve schoenendozen wat betekent dat de Shoe Tree een individuele touch krijgt. Door de Shoe Tree past de natuurlijke vorm van een boom ook in het interieur.

Productinformatie

De Shoe Tree van ontwerper Mark Hark bestaat uit een rek met 12 bijpassende dozen. De Shoe Tree is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: zwart eikenfineer of wit hoogglans lak. De afmetingen van het opbergsysteem zijn: breedte 45 cm, lengte 15 cm en hoogte 163,5 cm. De dozen met magneetsluiting zijn apart in een set van 12 verkrijgbaar in kleurrijk turquoise, roze of neutraal zwart en wit. De afmetingen van de dozen zijn: breedte 32 cm, lengte 21 cm en hoogte 12,5 cm. De Shoe Tree is nu online beschikbaar bij fashion4home vanaf € 209 en de 12-delige schoenendozenset voor € 79.

Over Mark Hark

Grensoverschrijdend, zonder daarbij te vergeten wat mensen willen, dat is het motto van designer Mark Hark. Zijn ontwerpen fascineren door het speels gemak waarmee hij gevestigde ontwerpen herontdekt en moderniseert. Mark Hark studeerde aan twee Nederlandse Hogescholen voor de Kunsten en werkt sinds 2000 als freelance designer voor verschillende klanten op het gebied van meubels en accessoires. Sinds 2009 is hij actief voor fashion4home.

Over fashion4home

De webwinkel fashion4home biedt innovatieve design meubels en moderne woonaccessoires waarbij online consumenten stijlvol en betaalbaar wooncomfort vinden. Doordat het productieproces start nadat de klant heeft besteld, vermijdt fashion4home de kosten van tussenhandelaren en opslagkosten. Deze werkwijze zorgt voor een voordelige prijs-kwaliteitverhouding. In Nederland is fashion4home actief maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten waardoor internationaal populaire producten worden aangeboden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*