kunststofschuifdeuren.nl kozijnenkoning kunststof schuifpui deur kozijn tegen inkoop prijs

info kozijnenkoning: www.kozijnenkoning.nl / www.kozijnenkoningaluprof.nl / www.kunststofschuifdeuren.nl
info profielen: www.schueco.de / http://www.schueco.com/web/nl/consumenten
kunststofschuifdeuren.nl kozijnenkoning kunststof schuifpui deur kozijn tegen inkoop prijs ameland Nederland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant
kunststofschuifdeuren.nl kozijnenkoning kunststof schuifpui deur tegen inkoop prijs
kunststofschuifdeuren.nl heeft een speciale Aktie met scherp geprijsde kunststof schuifdeuren, exact tot op de millimeter nauwkeurig vervaardigd .

Alle hier aangeboden schuifdeuren worden vervaardigd uit superisolerende 5 kamer Thyssen profielen vervaardigd door 1 van de grootste fabrikanten uit Duitsland. Het standaard geleverde glas is u=1.1 Hr++-5/15/4. Dit is, de topkwaliteit, in kunststof schuifdeuren en draagt zorg voor optimale geluid- en warmte-isolatie. Afgezien dat de waarde van uw huis zal stijgen zal ook het energieverbruik een enorme besparing opleveren.

Wilt u weten wat de scherpe prijs op uw maat zal zijn?
Vul dan het contactformulier (tab) in en u ontvangt uw vrijblijvende offerte met specifieke aanbiedingsprijs en leveringsvoorwaarden per mail. Wacht hiermee niet te lang. Het gaat hier om Aktie prijzen met normale garanties! U hoeft voor de prijs niet de ingemeten maat door te geven, een globale maat volstaat.
Wij leveren door heel Nederland aan zowel particulieren als bedrijven tegen Aktie- handelsprijzen, en snel! Levertijd meestal 3 a 4 weken. De aanbiedingen hieronder zijn gebaseerd op de meest gangbare maten en zoals vermeld. Zoals u kunt zien is een 4-vleugelig element duurder als een 2-vleugelig element. Elke gewenste maat en uitvoering is mogelijk tegen dezelfde vergelijkbare Aktie- prijzen.

Montage zit niet bij de prijs inbegrepen. Iedere handige klusser timmerman of klusbedrijf moet een schuifpui binnen 1 dag met 2 man met gemak kunnen plaatsen. Wij kunnen in overleg met u of uw monteur of aan de hand van een montagehandleiding uitleg verschaffen. Reken maar uit hoeveel dit ongeveer kost. Eventueel kunnen wij u behulpzaam zijn bij het vinden van een geschikte timmerman of het technisch inmeten.

Kunststof schuif deuren zijn er in 2 varianten

1. Schuifkiep verdiept, profieldiepte 11,5 cm:
hendel binnen/ greep buiten, 150 MZ beslag met dwangsturing

Schuifkiep deur/ pui is het meest gangbare schuifsysteem in de kunststof schuifdeuren. Het systeem heeft als voordeel dat de deur geschoven kan worden, maar ook op de kiepstand kan worden gezet om te ventileren. Een groot kenmerk van de schuifkiep pui is dat de profielen hetzelfde zijn als de raam en deurkozijnen. De schuifkiep systemen zijn net als ramen en deuren 7,1 of 11,5 cm diep. Bij al onze schuifkiep aanbiedingen op deze site zijn wij echter uitgegaan van het mooiere robuustere verdiepte profiel van 11,5 cm!
Kwaliteit De kwaliteit van deze deuren is erg hoog. Het meerpunt- hang en sluitwerk is super robuust. Verder zorgt de degelijke constructie van het systeem ervoor dat er bij gesloten toestand geen tocht naar binnen kan glippen. De afdichting is optimaal! Er zijn de 2-delige, 3-delige en 4-delige variant.Het schuif-kiep systeem kan tot een lengte van ca. 5 meter geleverd worden zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit en levensduur van de schuifpui.De schuifkiep pui is makkelijk schoon te houden en zeer functioneel.
Beste Koop Het systeem is ook meteen het meest verkochte systeem. Dit heeft niet alleen te maken met de kwaliteit, maar ook met de prijs. Een parallel schuifkiep systeem is prijs technisch gezien de beste koop.
2. hefschuif: Hefschuif, profieldiepte 17,5 cm

Hefschuifdeur/ Pui:is de zwaarste en koning in de reeks schuifdeuren. De profiel contouren en diepte zijn anders en zwaarder dan bij raamkozijn , deurprofielen en schuifkiep systemen. Namelijk 17.5 cm diep .
Kwaliteit De kwaliteit van deze deuren is erg hoog. Het meerpunt- hang en sluitwerk is super robuust dat het jaren mee kan. Verder zorgt de degelijke constructie van het systeem ervoor dat er bij gesloten toestand geen tocht naar binnen kan glippen. De afdichting is optimaal! Er zijn de 2-delige, 3-delige en 4-delige variant.Het hefschuif systeem kan tot een lengte van ca. 6 meter geleverd worden zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit en levensduur van de schuifpui.
Beste Koop De echte kenmerken zijn dat ze sterk, zeer soepel schuiven, lage overstap hebben naar buiten waardoor het systeem nagenoeg geen drempel meer heeft. Voor rolstoelgebruikers is de hefschuifdeur een ideale oplossing. Bij deze deuren met extra verlaagde drempel is het mogelijk probleemloos uit en in de woning te rijden met uw rolstoel. Verder kan de rolstoelgebruiker zelf de deur bedienen, dankzij de grote handzame deurkruk. Ook met name geschikt voor grotere oppervlaktes dan een schuifkiep systeem.

Aanbiedingen: Schuifkiep
Pos 1 (1 x ) 3000 x 2300
schuifkiep 1x/ vast 1xt
Ral 9001 (gebroken wit) doorgekleurd , aanslag voor montage (2cm) rondom
Van incl. btw € 3490,- Nu voor:excl. BTW 1673,- incl. BTW € 1990,-
Eventuele meerprijs:
voor houtnerf met een standaard kleur buitenzijde incl. BTW € 375,-

Pos 2 (1 x ) 4000 x 2300
schuifkiep 2x/ vast 2x

Ral 9001 (gebroken wit) doorgekleurd , aanslag voor montage (2cm) rondom
Van incl. btw € 5490,- Nu voor: excl. BTW 2933,- incl. BTW € 3490,-
Eventuele meerprijs:
voor houtnerf met een standaard kleur buitenzijde incl. BTW € 675,–
Aanbiedingen: Hefschuif
Pos 1 (1 x ) 3000 x 2300
hefschuif 1x/ vast 1x

Ral 9001 (gebroken wit) doorgekleurd , aanslag voor montage (2cm) rondom
Van incl. btw € 4790,- Nu voor: excl. BTW 2428,- incl. BTW € 2890,-
Eventuele meerprijs:
voor houtnerf met een standaard kleur buitenzijde incl. BTW € 375,-

Pos 2 (1 x ) 4000 x 2300
hefschuif 2x/ vast 2x
Ral 9001 (gebroken wit) doorgekleurd , aanslag voor montage (2cm) rondom
Van incl. btw € 7990,- Nu voor: excl. BTW 4193,28,- incl. BTW € 4990,-
Eventuele meerprijs:
voor houtnerf met een standaard kleur buitenzijde incl. BTW € 750,-

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*