MEI TAI Earth – Nieuw draagdoek / babydrager in het assortiment van Babymaxi !

Amanzonas Mei Tai

Mei Tai draagdoek

De Amazonas Mei Tai Earth is een perfect alternatief voor de klassieke draagdoeken en perfect geschikt voor alle baby’s. Twee in een! U heeft de keuze om de Mei Tai draagdoek aan beide kanten te dragen. Ofwel het gestreepte ontwerp aan de voorkant ofwel die prachtige pure chocolade bruine kleur – geniet ervan zoals je wilt!

In een Mei Tai Earth zit je baby in de aanbevolen gespreide squat positie, die zeer belangrijk is voor een gezonde ontwikkeling van de rug en heupen van uw baby.
Dankzij de gevoerde schouderbanden is de Mei Tai makkelijk om aan te binden. Het is dus de perfecte combinatie van draagdoek en draagzak helemaal zonder frame of zonder een gesp te moeten sluiten. Het heeft alle voordelen van een babydraagdoek maar is zo snel en gemakkelijk aan te trekken als een draagzak!
Door zowel de schouder- als taillestraps te binden, kan de  Mei Tai Earth heel individueel worden aangepast.
De draagzak Amazonas Mei Tai is gemaakt van 100% katoen. De bandjes en de hoofdsteun zijn gevoerd op de belangrijkste plaatsen om een zo hoog mogelijk comfort te verzekeren.
Kenmerken van de Amazonas Mei Tai Earth:
  • Afmetingen: 33 x 45 cm
  • Gewicht: 0,5 kg
  • Draagvermogen: 4 – 15 kg
  • Leeftijd van het kind: 0 – 3 jaar
  • Buik– en rugdrager. U kunt uw kind in de Mei Tai op uw rug dragen wanneer het volledige controle over zijn hoofd heeft geleerd (meestal vanaf 6 maanden).
  • Öko-Tex Standard 100 getest

Voor meer info, kleuren en voor een breed assortiment draagdoeken en babydragers kijkt u op onze website www.babymaxi.nl

Nu GRATIS VERZENDING op alle baby carrier (Bondolino, Storchenwiege, ByKay, Manduca, Boba)  met een waarde van meer dan € 60,00 (geldig t/m 30 juni 2011). Vul bij de bestelling de volgende kortingscode oop de betaalpagina in: GV00530062011