Veiling van unieke filmcollector´s items.

Eindhoven, 26 mei 2011. James Bond, Star Wars, Hellraiser, Indiana Jones, Batman. Deze stuk voor stuk grote filmseries hebben hun stempel gezet op de filmgeschiedenis van de vorige, en het begin van deze eeuw. Online veilinghuis Veilingwinnaar.nl biedt fans van deze, en andere, films en filmseries de kans om unieke collector’s Items te bemachtigen.

In opdracht veilt Veilingwinnaar online een deel van de verzameling van Hollywood Factory. Onder andere zullen er props, een gesingeerd model van het hoofd van Pinhead(Hellraiser), en vele door acteurs zoals Roger Moore, Hohnny Depp, en andere, gesigneerde filmposters met lijst geveild worden.

Tevens zijn nog andere kavels beschikbaar, waaronder een live-size model van Batman zoals-ie in de meest recent Batman-film, onder andere bekend door de exclusieve en geroemde performance van wijlen Heath Ledger als “The Joker”, “The Dark Knight” gekleed gaat.

Kijken, kijken, (nog) niet kopen

Veilinghuis Veilingwinnaar verzorgt voor geinteresseerden een kijkdag op de veilinglocatie in Son en Breugel. Op 15 juni 2011 zijn (potentiele) bieders welkom van 11.00 – 13.00 uur in het pand op adres:

Ekkersrijt 4090, 5692 DA Son

Bieden

De kavels worden per opbod verkocht via de website www.veilingwinnaar.nl. Alle kavels zijn nu al op de website te bekijken. De veiling zal lopen van 9 juni tot 16 juni 2011.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*